Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

H Θεσσαλονίκη συμμετείχε σε virtual τουριστική 'μετά Covid-19 εποχή' έκθεση

Τατιάνα Ρόκου - 25 Ιούνιος 2020, 15:37

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με σκοπό την αύξηση των ροών επισκεπτών από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας προς την Ευρώπη, καθώς και την τόνωση επενδυτικών ευκαιριών για ευρωπαϊκές εταιρείες στην Κίνα.


O Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην εικονική έκθεση “Partnerships In European Tourism: Virtual Fair”, που έγινε στις 22, 23 και 24 Ιουνίου 2020.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με σκοπό την αύξηση των ροών επισκεπτών από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας προς την Ευρώπη, καθώς και την τόνωση επενδυτικών ευκαιριών για ευρωπαϊκές εταιρείες στην Κίνα.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης μαζί με τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής και τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης συμμετέχουν στην έκθεση μετά από πρόσκληση της υπηρεσίας του εξωτερικού του ΕΟΤ στη Κίνα.Πρόκειται για μια διαδικτυακή εκδήλωση σε 3D και VR και αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να έχουν προκαθορισμένες συναντήσεις Β2Β με Κινέζους αγοραστές χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής .

Η μετάφραση της επίσημης τουριστικής ιστοσελίδας της πόλης thessaloniki.travel στην κινεζική γλώσσα αποτέλεσε για τον ΟΤΘ, για ακόμη μια φορά, πλεονέκτημα καθώς παρουσίασε τον προορισμό στην κινεζική αγορά.

Πριν από την πανδημία του COVID-19, η Ευρώπη είχε γίνει όλο και πιο δημοφιλής στους Κινέζους ταξιδιώτες. Περισσότερες επαναλαμβανόμενες επισκέψεις, ισχυρότερο ενδιαφέρον για τις επισκέψεις σε βάθος και νεότερες γενιές μεμονωμένων ταξιδιωτών που ανακαλύπτουν πλήθος ευρωπαϊκών προορισμών υποσχόμενοι ένα λαμπρό μέλλον.

Για την ανοικοδόμηση αυτής της τάσης και την επανεγκατάσταση των ροών επισκεπτών από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτή η εικονική έκθεση θα είναι ένα σημαντικό συμβολικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top