Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Το ΤΙΤΑΝΙΑ επαναλειτουργεί με την υποστήριξη του προγράμματος 'Well Hotel' της Diversey

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Ιούνιος 2020, 13:13

Στο Olive garden roof top restaurant & bar οι επισκέπτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο τον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου, σύμφωνα πάντα με τις νέες οδηγίες όπου ισχύουν για τα εστιατόρια.


Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, ετοιμάζεται να ανοίξει την 1η Ιουλίου 2020 με ασφάλεια και να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας όπως έχουν ορισθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας και το Υπουργείο Τουρισμού, “Health First”.

Τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας στο ξενοδοχείο, έχουν μεγάλη σημασία και έχουν εφαρμόσει πρόσθετα μέτρα που πληρούν τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και τον καθαρισμό, για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού, καθημερινά. Πρώτη προτεραιότητα είναι η υγιεινή, ασφάλεια και φροντίδα του προσωπικού και των επισκεπτών.

Με την υποστήριξη του προγράμματος “Well Hotel” της Diversey, χρησιμοποιούνται προϊόντα και πρωτόκολλα καθαρισμού, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και αποτελεσματικά κατά των ιών.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Συνεχείς εκπαιδεύσεις του προσωπικού για να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα που έχει θέσει ο COVID-19
  • Υπεύθυνος υγιεινής σε κάθε βάρδια για τη διασφάλιση και εφαρμογή των μέτρων υγιεινής
  • Ανέπαφο Check In
  • Απολυμαντικά χεριών θα υπάρχουν σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, αλλά και στις εγκαταστάσεις όπου χρησιμοποιούνται από το προσωπικό του ξενοδοχείου.
  • Χειρουργικές μάσκες και γάντια για τους επισκέπτες και το προσωπικό σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
  • Ειδικές σημάνσεις σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, ειδοποιώντας τους επισκέπτες να διατηρούν την κοινωνική απόσταση, να φορούν μάσκες και να χρησιμοποιούν απολυμαντικά χεριών.
  • Πρωτόκολλα πρόληψης & υγιεινής για τον καθαρισμό των δωματίων με ιδιαίτερη προσοχή στις επιφάνειες και τα αντικείμενα υψηλής επικινδυνότητας κατά την αφή. Αυστηρός καθαρισμός μετά την αναχώρηση του επισκέπτη και πριν από την επόμενη άφιξη.
  • Πρωινό μπουφέ όπου δε θα χρησιμοποιούνται λαβίδες, αλλά γίνεται σερβίρισμα
  • Olive garden roof top restaurant & bar. Οι επισκέπτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο τον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου, σύμφωνα πάντα με τις νέες οδηγίες όπου ισχύουν για τα εστιατόρια.
  • Kαθημερινός έλεγχος του προσωπικού σε κάθε βάρδια, τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από το ξενοδοχείο. Σε όλους τους χώρους όπου εργάζεται η ομάδα του ξενοδοχείου Τιτάνια, θα αυξηθεί η συχνότητα καθαρισμού & απολύμανσης, με ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις επιφάνειες υψηλής επικινδυνότητας κατά την αφή, όπως εισόδους, αποδυτήρια, γραφεία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top