Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΝέα τουριστική καμπάνια 'Πάμε Ζάκυνθο!', στην ελληνική αγορά
Προώθηση προορισμού

Νέα τουριστική καμπάνια 'Πάμε Ζάκυνθο!', στην ελληνική αγορά

Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως επίκεντρο τη διαδικτυακή πλατφόρμα pamezakyntho.gr, στην οποία οι τουριστικές επιχειρήσεις της Ζακύνθου μπορούν να αναρτήσουν ειδικές προσφορές αποκλειστικά για την ελληνική αγορά.

Πρόσκληση προς τις τουριστικές επιχειρήσεις της Ζακύνθου να προβληθούν δωρεάν στην ελληνική αγορά απευθύνουν ο Δήμος Ζακύνθου και το Επιμελητήριο Ζακύνθου μέσω της νέας καμπάνιας “Πάμε Ζάκυνθο!”. Σκοπός της καμπάνιας είναι η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων δεδομένης της μεγάλης πτώσης που παρουσιάζουν οι κρατήσεις από το εξωτερικό.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως επίκεντρο τη διαδικτυακή πλατφόρμα pamezakyntho.gr, στην οποία οι τουριστικές επιχειρήσεις της Ζακύνθου μπορούν να αναρτήσουν ειδικές προσφορές αποκλειστικά για την ελληνική αγορά. Θα υπάρξει μεγάλη δημοσιότητα γύρω από τη νέα αυτή ιστοσελίδα και εκτεταμένη προβολή στα κοινωνικά δίκτυα με τη χρήση του hashtag #pameZakyntho, προκειμένου να ενημερωθεί το ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό για τις ελκυστικές τιμές, στις οποίες μπορούν οι συμπολίτες μας να απολαύσουν φέτος τις διακοπές τους στη Ζάκυνθο.

Οι ενδιαφερόμενες τουριστικές επιχειρήσεις της Ζακύνθου μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διαχειριστές του pamezakyntho.gr, προκειμένου να αναρτηθούν οι προσφορές και εκπτώσεις τους στην ιστοσελίδα χωρίς κανένα κόστος. Η πρόσκληση αφορά ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα άλλης μορφής, μεταφορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις εστίασης, τουριστικά γραφεία, παρόχους δραστηριοτήτων (π.χ. ξεναγήσεις, οργανωμένες εκδρομές, ημερόπλοια κοκ.) και εμπορικές επιχειρήσεις.

Τονίζεται ότι δίνεται ειδικότερα στα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα άλλης μορφής η δυνατότητα να προβάλουν στο www.pamezakyntho.gr κάποια προσφορά αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και αποκλειστικά στην ελληνική γλώσσα, ώστε να μην επηρεαστεί η τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζουν στις αγορές του εξωτερικού.

“Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας ώστε μέσα από αυτήν την καμπάνια να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες από την Ελλάδα και να αντισταθμίσουμε έστω και εν μέρει τη μεγάλη πτώση εσόδων που αντιμετωπίζουμε τη φετινή χρονιά”, τόνισε ο κ. Φώτης Κόττης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου, κατά την παρουσίαση της νέας αυτής πρωτοβουλίας. “Δεχτήκαμε με χαρά την πρόταση του Δήμου να κάνουμε φέτος ένα γενναίο άνοιγμα προς την ελληνική αγορά και υλοποιήσαμε άμεσα με τα στελέχη και το μηχανισμό του Επιμελητηρίου τη νέα καμπάνια”.

“Ο Δήμος Ζακύνθου ήταν ίσως ο πρώτος Δήμος της χώρας που αντέδρασε τόσο άμεσα στην πρωτοφανή κρίση που προκάλεσε η πανδημία στον ελληνικό τουρισμό”, δήλωσε ο κ. Αντώνης Νικολουδάκης, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού το Δήμου. “Στο πλαίσιο αυτής της κινητοποίησης βάλαμε στο τραπέζι και τη νέα πρωτοβουλία που σας παρουσιάζουμε, ώστε οι τουριστικές επιχειρήσεις της Ζακύνθου που έχουν εντονότατα πληγεί από τις ακυρώσεις να μπορέσουν να προβληθούν στην ελληνική αγορά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς η συνεργασία μας με το Επιμελητήριο Ζακύνθου αξιοποιεί τις κοινές δυνάμεις και συμβάλλει στην πρακτική υλοποίηση αυτής της καμπάνιας ταχύτατα και αποτελεσματικά”.

“Όλοι γνωρίζουμε τις εξαίρετες φυσικές ομορφιές της Ζακύνθου και την πλούσια πολιτιστική της παράδοση, στοιχεία που διαχρονικά γοητεύουν τους επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό” υπογράμμισε ο κ. Διονύσιος Ακτύπης, βουλευτής Ζακύνθου και από τους πρωτεργάτες της νέας καμπάνιας. “Ωστόσο σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία αναδεικνύεται ένα ακόμη προτέρημα του νησιού, ότι δηλ. αποτελεί έναν υγειονομικά ασφαλή προορισμό. Απευθύνουμε λοιπόν εγκάρδια πρόσκληση στους συμπολίτες μας από όλη την Ελλάδα να απολαύσουν τις φετινές τους διακοπές στη Ζάκυνθο στις καλύτερες δυνατές συνθήκες”.

Η ιστοσελίδα pamezakyntho.gr – όπως επίσης οι αντίστοιχες σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα – θα καλύψει όλη την τουριστική περίοδο και θα παροτρύνει το ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό να επισκεφτεί τη Ζάκυνθο μέχρι και τους φθινοπωρινούς μήνες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024