Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Emirates: Επανεκκίνηση των πτήσεων Αθήνα - Ντουμπάι στις 15 Ιουλίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Ιούνιος 2020, 16:50

Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια.


Η Emirates ανακοίνωσε την επανεκκίνηση των δρομολογίων της στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, στις 15 Ιουλίου η αεροπορική εταιρεία ξεκινά επίσημα τα δρομολόγια Αθήνα - Ντουμπάι.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε την επανέναρξη των πτήσεων μέσα στον Ιούλιο προς έξι επιπλέον πόλεις, με το μεγάλο δίκτυο της Emirates να καλύπτει πλέον συνολικά 48 πόλεις. Πιο συγκεκριμένα, οι νέοι προορισμοί περιλαμβάνουν:τη Λάρνακα, από 15 Ιουλίου

  • τη Ρώμη από 15 Ιουλίου
  • τo Χαρτούμ, από 3 Ιουλίου
  • το Αμμάν, από 5 Ιουλίου
  • την Οζάκα, από 7 Ιουλίου
  • την Narita, από 8 Ιουλίου

Για όσους ήθελαν να προγραμματίσουν την απόδρασή τους στο Ντουμπάι, με άνεση και ασφάλεια, τώρα από 15 Ιουλίου έχουν τη δυνατότητα μέσω της Emirates να το πράξουν. Οι πελάτες της Emirates μπορούν να κάνουν κράτηση για προορισμoύς στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία, τον Ειρηνικό και την Ευρώπη ή την Αμερική, μέσω του Ντουμπάι, υπενθυμίζοντας βέβαια ότι θα πρέπει να τηρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις εισόδου και εξόδου της χώρας προορισμού.

Οι κρατήσεις πτήσεων μπορούν να γίνουν online στο emirates.com ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Υγεία και ασφάλεια πρώτα: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια.

Ταξιδιωτικοί περιορισμοί: Υπενθυμίζεται ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί παραμένουν σε ισχύ και οι ταξιδιώτες θα γίνονται δεκτοί στις πτήσεις μόνο εάν πληρούν τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια εισόδου της χώρας στην οποία κατευθύνονται.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top