Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςOnline συζήτηση με θέμα 'Ευρωπαϊκός Τουρισμός: Ο δρόμος προς την ανάκαμψη από τον COVID-19'
Ευρωπαϊκή Ένωση

Online συζήτηση με θέμα 'Ευρωπαϊκός Τουρισμός: Ο δρόμος προς την ανάκαμψη από τον COVID-19'

Η πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου και ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων κ. Χάρης Λοϊζίδης, συμμετέχουν στη συζήτηση μαζί με τον Klaus Stottner, πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Περιφέρειας Άνω Βαυαρίας και τον κ. Αλέξανδρο Κρητικό, διευθυντή Ερευνών του Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το Κέντρο Έρευνας Διεθνούς Τουρισμού του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Πάφος, το Κέντρο Διεθνούς & Ευρωπαϊκής Πολιτικής Οικονομίας & Διακυβέρνησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (τμήμα ΠΕΔΙΣ) και το Ίδρυμα Hanns Seidel, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και ώρα 20:00.

Ομιλητές θα είναι οι:

  • Klaus Stottner, Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος CSU για θέματα Τουρισμού, πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Περιφέρειας Άνω Βαυαρίας, μέλος Επιστημονικού Συμβουλίου της Ανώτατης Σχολής Τουρισμού του Μονάχου
  • Άντζελα Γκερέκου, πρόεδρος Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού
  • Χάρης Λοϊζίδης, πρόεδρος Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων
  • Αλέξανδρος Κρητικός, διευθυντής Ερευνών του Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών

Συντονιστής θα είναι ο δρ. Σωτήρης Βαρελάς, από το Κέντρο Έρευνας Διεθνούς Τουρισμού, MBA in Tourism, Πανεπιστήμιο Νεάπολις, Πάφος.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί online
https://www.facebook.com/NeapolisUniversity/
https://www.youtube.com/user/nupaccy
Σύνδεσμος ζωντανής μετάδοσης: https://youtu.be/YGrdFuf3laQ
https://www.facebook.com/NeapolisUniversity/live/

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024