Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία του Kallichoron Art Boutique Hotel με τις Waterbags για μάσκες με έμπνευση
Ξενοδοχεία

Συνεργασία του Kallichoron Art Boutique Hotel με τις Waterbags για μάσκες με έμπνευση

Τα σχέδια υπογράφουν 46 καταξιωμένοι και ανερχόμενοι Έλληνες και διεθνείς εικαστικοί και σχεδιαστές. Με την αγορά κάθε Watermask, μια μάσκα ατομικής προστασίας δωρίζεται στους γιατρούς και τους νοσηλευτές των Δημόσιων Δομών Υγείας της Νησιωτικής Ελλάδας.

Το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια ανακοίνωσε μια συνεργασία της με κοινωνικό πρόσημο με τις Waterbags. Η ανάγκη για μάσκες έγινε έμπνευση και έτσι δημιουργήθηκαν οι Watermasks σε μια εποχή που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση του COVID-19, με μάσκες που επιμελούνται αφιλοκερδώς σπουδαίοι καλλιτέχνες για να στηρίξουν απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας “Kallichoron Room2Give” το ξενοδοχείο αγόρασε 300 limited edition, ατομικές, επαναχρησιμοποιούμενες Watermasks μάσκες, οι οποίες θα διατίθενται δωρεάν στους επισκέπτες του ξενοδοχείου για την ασφάλειά τους. Μάλιστα, οι καλλιτεχνικές μάσκες αγαπάνε το περιβάλλον, καθώς είναι φτιαγμένες από 100% βαμβάκι, πλένονται εύκολα στους 60 βαθμούς και κρατάνε όσο τις χρειαζόμαστε, ενώ παράλληλα θα διατίθενται προς πώληση και στο Kallichoron Shop, όπως και οι Waterbags.

Τα σχέδια υπογράφουν 46 καταξιωμένοι και ανερχόμενοι Έλληνες και διεθνείς εικαστικοί και σχεδιαστές, όπως ο Αντώνης Κυριακούλης, ο Γιάννης Βαρελάς, ο Αλέξης Κυριτσόπουλος, ο Στέφανος Ρόκος, η Κάτια Δελατόλα, ο Αντωνάκης Χριστοδούλου, ο Φίλιππος Θεοδωρίδης, η Carmen La Griega, η Ewa Zak και ο Daniel Egneus, αλλά και η Σουζάνα Λασκαρίδη. Τη συλλεκτική έκδοση συμπλήρωσαν με σχέδιά τους μαθητές δημοτικού και λυκείου, όπως τα παιδιά από το Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο της Ίμβρου και του I.B. της Σχολής Μωραΐτη, που ζωγράφισαν με φαντασία “Τι είναι ο κόσμος για εσένα με ένα σχέδιο και ένα χρώμα”.


Αξίζει να σημειωθεί ότι με την αγορά κάθε Watermask, μια μάσκα ατομικής προστασίας δωρίζεται στους γιατρούς και τους νοσηλευτές των Δημόσιων Δομών Υγείας της νησιωτικής Ελλάδας. Μάλιστα, έπειτα από αίτημα του Kallichoron, θα διατεθούν 300 χειρουργικές μάσκες και 10 ασπίδες προσώπου στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της Αστυπάλαιας.

“Στον κλάδο του τουρισμού, είναι πλέον εμφανής η τάση για επιχειρήσεις που βασίζονται σε ένα υπεύθυνο μοντέλο λειτουργίας με περιβαλλοντική και κοινωνική ευαισθησία. Οι ταξιδιώτες δεν αναζητούν μόνο τη διαμονή τους, αλλά μία συνολική εμπειρία που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον και προσφέρει στην τοπική κοινωνία, κάτι που για εμάς στο Kallichoron Art Boutique Hotel αποτελεί στάση ζωής. Η φιλοσοφία μας είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει «επιχειρείν εν κενώ». Αγαπάμε τις συνεργασίες, πόσο μάλλον όταν αυτές στηρίζουν την τοπική κοινωνία σε αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι μας” δήλωσε η κα Μαρία Μαυρουδή, συνιδρύτρια του Kallichoron Art Boutique Hotel.

“Η ομάδα του Kallichoron αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια μας με αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτή τη συνεργασία και είναι τιμή μας που είμαστε σε θέση να ενισχύσουμε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αστυπάλαιας στον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19”, ανέφερε η κα Ευγενία Ελευθεριάδου, υπεύθυνη των Waterbags.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024