Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔιαγωνισμός για την τουριστική ανάπτυξη περιοχής Πόλης Χρυσοχούς και Τηλλυρίας Κύπρου
Κύπρος

Διαγωνισμός για την τουριστική ανάπτυξη περιοχής Πόλης Χρυσοχούς και Τηλλυρίας Κύπρου

Ανοικτός διαγωνισμός του Υφυπουργείου Τουρισμού για αγορά υπηρεσιών εξειδικευμένων Συμβούλων/Μελετητών, με σκοπό την ανάπτυξη πλάνου για την τουριστική ανάπτυξη και καθιέρωση της τουριστικής ταυτότητας της ευρύτερης περιοχής Πόλης Χρυσοχούς και Τηλλυρίας.

Με βάση τους στόχους της Εθνικής Στρατηγικής για τον Τουρισμό 2020-2030, το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου έχει προκηρύξει ανοικτό διαγωνισμό για αγορά υπηρεσιών εξειδικευμένων Συμβούλων / Μελετητών, με σκοπό τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής Πόλης Χρυσοχούς και Τηλλυρίας και την καθιέρωση τουριστικής της ταυτότητας.

Στόχος είναι να καταγραφεί η υφιστάμενη κατάσταση στην περιοχή και, στη βάση των προκλήσεων και των ευκαιριών που θα εντοπιστούν, να προταθούν τρόποι τουριστικής ανάπτυξης και προώθησης της, ως ένας ποιοτικός, αειφόρος και ολόχρονος προορισμός.

Ευρύτερος στόχος του Υφυπουργείου Τουρισμού, στον οποίο εμπίπτει και η εν λόγω μελέτη, είναι η ανάπτυξη και προώθηση περιοχών που δεν έχουν επωφεληθεί τουριστικά μέχρι τώρα, αξιοποιώντας τους κρυμμένους θησαυρούς τους.

Τα αποτελέσματα της μελέτης και οι συστάσεις των εμπειρογνωμόνων θα αξιοποιηθούν από το Υφυπουργείο Τουρισμού, τους αρμόδιους φορείς και τα ενδιαφερόμενα μέρη για την υλοποίηση σχετικών δράσεων.

H προκήρυξη και τα έγγραφα του διαγωνισμού μπορούν να ληφθούν ηλεκτρονικά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024