Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΞεκινά σήμερα η καλοκαιρινή περίοδος της TUI στα ελληνικά νησιά
TOs

Ξεκινά σήμερα η καλοκαιρινή περίοδος της TUI στα ελληνικά νησιά

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, το πρόγραμμα της TUI fly περιλαμβάνει 56 πτήσεις προς τους ελληνικούς προορισμούς. Ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι η Κρήτη, η Ρόδος, η Κώς και η Πελοπόννησος.

Με 170 Γερμανούς επισκέπτες, η TUI ξεκινά το ταξιδιωτικό πρόγραμμά της στην Ελλάδα με την πτήση X3 4364, που αναχωρεί σήμερα από το Αννόβερο για την Κω.

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, το πρόγραμμα της TUI fly περιλαμβάνει 56 πτήσεις προς τους ελληνικούς προορισμούς. Ιδιαίτερα δημοφιλείς στο γερμανικό κοινό της TUI είναι η Κρήτη, η Ρόδος, η Κώς και η Πελοπόννησος. Οι πρώτες πτήσεις θα ξεκινήσουν από το Αννόβερο, το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, τη Στουτγάρδη, το Μόναχο, την Κολωνία/Βόννη και τη Βασιλεία της Ελβετίας.

“Ξεκινούν σήμερα τα ταξίδια στα ελληνικά νησιά. Από τον Μάιο παρατηρούμε αύξηση της ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα. Προχωρήσαμε σε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για την έναρξη της σεζόν. Υπάρχει καλός συντονισμός μεταξύ της TUI, των ελληνικών ξενοδοχείων και των κρατικών αρχών στην Ελλάδα. Δημιουργήσαμε ένα πλαίσιο για να προσφέρουμε και πάλι στους επισκέπτες μας μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες”, λέει ο Sebastian Ebel, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου TUI.

“Είναι μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση να καλωσορίζουμε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κω, το νησί του Ιπποκράτη, τους ιατρούς και το ιατρικό προσωπικό από τη Γερμανία, που ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του ιού COVID-19. Θέλω να ευχαριστήσω την TUI, ένα στρατηγικό σύμμαχο για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς επίσης και την εφημερίδα ‘BILD’, για αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία. Αυτή η υψηλού συμβολισμού πτήση είναι η πρώτη διεθνής πτήση που έρχεται σε ένα νησί της χώρας μας, μετά τo lockdown, στη φιλόξενη Κω. Είμαι σίγουρος πως οι επισκέπτες θα απολαύσουν τις διακοπές τους σε αυτό το όμορφο μέρος, τη γενέτειρα της σύγχρονης Ιατρικής”, αναφέρει ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης.

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους επισκέπτες της TUI από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Ο Όμιλος εκπροσωπείται στη χώρα για περισσότερα από 40 χρόνια και προσφέρει πάνω από 1.500 ελληνικά ξενοδοχεία. Τα τελευταία χρόνια, η TUI επεκτείνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των δικών της ξενοδοχειακών brands και concepts στην Ελλάδα, με συνολικά 49 ξενοδοχεία, τα περισσότερα από τα οποία σε συνεργασία με την Atlantica Hotels & Resorts. Μόνο το καλοκαίρι του 2019 προστέθηκαν έξι νέα ξενοδοχεία με τα εμπορικά σήματα της TUI. Σε λίγες μέρες ανοίγει το νέο Robinson Club στην Ιεράπετρα της Κρήτης το οποίο αποτελεί το τρίτο Robinson Club στην Ελλάδα.

“Μετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, ξεκινήσαμε πριν από δύο εβδομάδες τα ταξιδιωτικά προγράμματά μας. Τα πρώτα ταξίδια στις Βαλεαρίδες Νήσους και την Πορτογαλία πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία. Ξεκινάμε σήμερα στην Ελλάδα και ακολουθούν σύντομα τα Κανάρια Νησιά και η Κύπρος”, προσθέτει ο κ. Ebel.

Ήδη από τα μέσα Μαΐου, η TUI είχε καταρτίσει σχέδιο 10 σημείων για την επαναλειτουργία των ξενοδοχείων. Τα μέτρα επιτρέπουν ασφαλείς διακοπές που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής. Τα νέα πρότυπα θα εφαρμοστούν στα ξενοδοχειακά brands της εταιρείας, όπως η TUI Blue, η RIU, η Robinson ή η TUI Magic Life, αλλά θα τεθούν επίσης στη διάθεση των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων. Αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πακέτου μέτρων που καλύπτει όλες τις υπηρεσίες του ταξιδιωτικού Ομίλου, από την πτήση και τη μεταφορά έως την διαμονή στο ξενοδοχείο, την εκδρομή και τις κρουαζιέρες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024