Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ DER Touristik επιλέγει τo Amada Colossos Resort ως πρότυπο ασφαλών διακοπών των Γερμανών για το 2020
Ξενοδοχεία

Η DER Touristik επιλέγει τo Amada Colossos Resort ως πρότυπο ασφαλών διακοπών των Γερμανών για το 2020

Με ενισχυμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας το Amada Colossos Resort στη Ρόδο ανοίγει τις πόρτες του στις 9 Ιουλίου.

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο 5*, Amada Colossos Resort, ανοίγει τις πόρτες του την 9η Ιουλίου 2020, τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας με γνώμονα τη νέα πραγματικότητα στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού. Η υψηλών προδιαγραφών εμπειρία διακοπών του Amada Colossos Resort επιβεβαιώνεται και από το σημαντικό τουριστικό οργανισμό DER Touristik, ο οποίος το επιλέγει ως το πρότυπο παράδειγμα ασφαλών και πολυτελών διακοπών των Γερμανών ταξιδιωτών στην Ελλάδα για το 2020.

Οι εξωτερικοί χώροι αναψυχής αναδιαμορφώνονται για τη μέγιστη αξιοποίησή τους, το ωράριο των υπηρεσιών επεκτείνεται και οι πληρότητες μειώνονται, εξασφαλίζοντας περαιτέρω ιδιωτικότητα και μεγαλύτερες φυσικές αποστάσεις.

Οι επιπλέον προδιαγραφές προβλέπουν μεταξύ άλλων αντικατάσταση όλων των έντυπων υλικών από ψηφιακές λύσεις (ηλεκτρονικό check-in/out, εξειδικευμένο mobile hotel application, QR Codes, digital menus κ.ά.), υιοθέτηση ανέπαφων υπηρεσιών εξυπηρέτησης σε εστιατόρια και μπαρ όπου είναι εφικτό, εξειδικευμένο προσωπικό για απολυμάνσεις και συνεχής εκπαίδευση όλων των συνεργατών στα προληπτικά μέτρα, την ατομική υγιεινή και το νέο τρόπο εργασίας.

Ο κ. Άρης Σουλούνιας, CEO της Colossos S.A. – Amada Colossos Resort ανέφερε: “Το Amada Colossos Resort μετά και την πρόσφατη ανακατασκευή του, καλωσορίζει τους επισκέπτες σε ένα περιβάλλον αυθεντικής και ζεστής Ελληνικής φιλοξενίας, υψηλής ποιότητας και γενναιοδωρίας. Ακολουθώντας τα πρωτόκολλα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) και των ελληνικών Αρχών θα εφαρμοστούν εκείνα τα μέτρα, ώστε οι επισκέπτες και οι συνεργάτες μας, να είναι και να νιώθουν ασφαλείς. Είμαστε περήφανοι για την εμπιστοσύνη των εταίρων μας στη DER Touristik και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ξέγνοιαστες και ονειρικές διακοπές σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον που ακολουθεί τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και καθαριότητας”.

To Amada Colossos Resort βρίσκεται σε μία από τις πιο ελκυστικές τοποθεσίες της Ρόδου, με θέα την παραλία της Καλλιθέας και προσφέρει ultra all-inclusive υπηρεσίες και εμπειρίες υψηλών προδιαγραφών στους επισκέπτες του. Ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία της Ρόδου, ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2018 ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της ασφάλειας και της ενεργειακής απόδοσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024