Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Wizz Air πετά προς Μύκονο από την 1η Αυγούστου

Τατιάνα Ρόκου - 01 Ιούλιος 2020, 12:28

Η Wizz Air θα προσφέρει 161.000 αεροπορικές θέσεις μεταξύ Βουδαπέστης και Ελλάδας για φέτος. Με το νέο δρομολόγιο της Wizz Air προς Μύκονο το αεροδρόμιο της ουγγρικής πρωτεύουσας προσφέρει πλέον σύνδεση με 10 ελληνικούς προορισμούς.


Το Αεροδρόμιο της Βουδαπέστης παραμένει επικεντρωμένο στην προσφορά μιας μεγάλης ποικιλίας προορισμών και πλέον εντάσσει άλλο δημοφιλές ελληνικό προορισμό στον “χάρτη” δρομολογίων του το 2020. Μετά τη προσθήκη της Σαντορίνης μέσω Wizz Air, το αεροδρόμιο ανακοίνωσε ότι η αεροπορική του εταιρεία θα ξεκινήσει πτήσεις προς τη Μύκονο από την 1η Αυγούστου 2020.

Καθώς ο αερομεταφορέας εξαιρετικά χαμηλού κόστους (ULCC) καταγράφει ετήσια αύξηση 9% στη χωρητικότητά του στα δρομολόγια μεταξύ των δύο χωρών, η Wizz Air θα προσφέρει 161.000 θέσεις μεταξύ Βουδαπέστης και Ελλάδας για φέτος. Οι πτήσεις προς τη Μύκονο θα είναι δύο την εβδομάδα.

Με το νέο δρομολόγιο της Wizz Air προς Μύκονο το αεροδρόμιο της ουγγρικής πρωτεύουσας προσφέρει πλέον σύνδεση με 10 ελληνικούς προορισμούς.

Η Wizz Air είναι ο Νο1 πάροχος πτήσεων προς τα εντυπωσιακά ελληνικά νησιά, οπότε η ανακοίνωση δύο νέων αεροπορικών συνδέσεων προς την Ελλάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι η αναγνώριση της συνεχιζόμενης ζήτησης - όχι μόνο για να συνεχίσουμε τη σύνδεση με πολλά δημοφιλή θέρετρα, αλλά και για να προσθέσουμε ποικιλία για όλους τους επιβάτες μας”, λέει ο Balázs Bogáts, επικεφαλής Ανάπτυξης Αερογραμμών στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης. “Η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού μας παραμένει προτεραιότητά μας, διασφαλίζοντας ότι όλοι μπορούν να απολαύσουν αξέχαστες διακοπές και σύντομα διαλείμματα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top