Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Ο HAPCO αγωνιά για διεξαγωγή φυσικών συνεδρίων χωρίς ειδικά πρωτόκολλα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Ιούλιος 2020, 13:45

Ο HAPCO εκφράζει την έντονη αγωνία του και ανησυχία του για την μη δημοσιοποίηση των ειδικών πρωτοκόλλων από τα Υπουργεία Υγείας και Τουρισμού, που απαιτούνται για τη διεξαγωγή των φυσικών συνεδρίων.


Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO) εκφράζει την έντονη αγωνία του και ανησυχία του για την μη δημοσιοποίηση των ειδικών πρωτοκόλλων από τα Υπουργεία Υγείας και Τουρισμού, που απαιτούνται για τη διεξαγωγή των φυσικών συνεδρίων, που επιτρέπεται από σήμερα, 1η Ιουλίου 2020.

Σύμφωνα με απόφαση του κράτους από την 1η Ιουλίου επιτρέπεται και πάλι η διεξαγωγή φυσικών συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων. Ο HAPCO εκφράζει την έντονη αγωνία του και ανησυχία του για την μη δημοσιοποίηση των ειδικών πρωτοκόλλων από τα Υπουργεία Υγείας και Τουρισμού, που απαιτούνται για τη διεξαγωγή των φυσικών συνεδρίων.

“Ήδη, αρμόδιες επιτροπές έχουν επεξεργαστεί προτάσεις που έχει υποβάλλει αναλυτικά ο HAPCO – και στα οποία έχουν υπάρξει οι σχετικές συμφωνίες -αλλά μέχρι σήμερα τα πρωτόκολλα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα!”, αναφέρει ο Σύνδεσμος.

Τις τελευταίες μέρες ο HAPCO με τηλε-διασκέψεις βρίσκεται κοντά στα μέλη του και τα ενημερώνει για τις εξελίξεις που αφορούν στο “άνοιγμα” των συνεδρίων, εν αναμονή και των σχετικών δημοσιοποιήσεων. “Η προσπάθεια επανεκκίνησης του εθνικού συνεδριακού τουρισμού είναι αναμφισβήτητα εθνική υπόθεση, και ο HAPCO βρίσκεται στην πρώτη γραμμή σε αυτόν τον αγώνα. Η όποια καθυστέρηση δυσχεραίνει το έργο των εργαζομένων στα γραφεία οργάνωσης συνεδρίων και την πιστοποίηση των PCO για ασφαλή πραγματοποίηση των φυσικών συνεδρίων, αλλά και συμβάλλει αρνητικά στην ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας, όσο δεν κινείται τουλάχιστον η ‘εθνική’ συνεδριακή αγορά”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top