Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣε λειτουργία και πάλι το Brown Acropol, και με rooftop από τα μέσα Ιουλίου
Ξενοδοχεία

Σε λειτουργία και πάλι το Brown Acropol, και με rooftop από τα μέσα Ιουλίου

Το στρατηγικό πλάνο της εταιρείας για την επέκταση του χαρτοφυλακίου των ακινήτων συνεχίζεται αρχικά με το άνοιγμα τεσσάρων επιπλέον ξενοδοχείων στην Αθήνα, με πρώτο το DAVE Red Athens (87 δωματίων).

Στην πλατεία Ομονοίας, το ανανεωμένο Brown Acropol, το πρώτο ξενοδοχείο της Brown Hotels Collection στην Ελλάδα έχει ανοίξει τις πορτες του από τις 18 Ιουνίου, καλύπτοντας τις ανάγκες του σημερινού ταξιδιώτη που αναζητά ένα design ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης.

Το Brown Acropol με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού του, διαθέτει την πιστοποίηση Health First του Υπουργείου Τουρισμού. Επιπλέον, μέσω ενός λεπτομερούς υγειονομικού πρωτόκολλου και την ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού, προβλέπει όλα τα μέτρα, τις προδιαγραφές και τις διαδικασίες ασφαλούς λειτουργίας για όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου, όπως μεταξύ άλλων η τροποποίηση της διαδικασίας του check-in ώστε κάθε συναλλαγή να γίνεται όσο το δυνατόν πιο ανέπαφη, η διατήρηση της κατάλληλης απόστασης μεταξύ των επισκεπτών, ο τακτικός καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων, η απολύμανση των δωματίων και η συνεργασία με ιδιωτική κλινική υγείας με διαθεσιμότητα ιατρού 24 ώρες το 24ωρο. Προσωρινά, οι υπηρεσίες γυμναστηρίου και spa δε θα είναι διαθέσιμες.

|

Η κα Δήμητρα Αρίδα, Director of Sales & Marketing του ομίλου στην Ελλάδα, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανοίγουμε τις πόρτες μας ξανά, στο ολοκαίνουργιο Brown Acropol. Η σταδιακή επιστροφή στην καθημερινότητα με γνώμονα την ασφάλεια, μας δίνει την ευκαιρία να καλωσορίσουμε επισκέπτες προσφέροντας τους την ανεπανάληπτη εμπειρία φιλοξενίας των Brown Hotels.

Το στρατηγικό μας πλάνο για την επέκταση του χαρτοφυλακίου των ακινήτων, συνεχίζεται αρχικά με το άνοιγμα τεσσάρων επιπλέον ξενοδοχείων στην Αθήνα, με πρώτο το DAVE Red Athens, 87 δωματίων, που σε συνδυασμό με την ανανεωμένη πλατεία Ομονοίας θα αναπλάσουν την περιοχή, όπως και στο μέλλον με ξενοδοχεία στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας“.

Το Brown Acropol διαθέτει 165 ευρύχωρα design δωμάτια και εστιατόριο, ενώ στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου θα λειτουργήσει από μέσα Ιουλίου το ιδιαίτερο rooftop του Brown Acropol με θέα στην Ακρόπολη και τη νέα πλατεία Ομονοίας, το οποίο θα διαθέτει open Jacuzzi και bar restaurant.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024