Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπανέναρξη δρομολογίων για το 'Άγιος Γεώργιος' στη Θεσσαλονίκη
Ακτοπλοΐα

Επανέναρξη δρομολογίων για το 'Άγιος Γεώργιος' στη Θεσσαλονίκη

Το Karavaki Άγιος Γεώργιος για έβδομη συνεχόμενη χρονιά βάζει πλώρη από την Παρασκευή 3 Ιουλίου.

“Κάθε μέρα θάλασσα” με απολαυστικές θαλάσσιες και ξένοιαστες διαδρομές για τις πανέμορφες και βραβευμένες με τη “Γαλάζια Σημαία” ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών. Το Karavaki Άγιος Γεώργιος για έβδομη συνεχόμενη χρονιά βάζει πλώρη από την Παρασκευή 3 Ιουλίου, και καλωσορίζει τους πιστούς του φίλους, για απολαυστικά ταξίδια, μακριά από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα της πόλης.

“Υποδεχόμαστε, για έβδομη συνεχομένη χρονιά τους πιστούς μας φίλους, δίνοντας τους την ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να δροσίζονται καθημερινά στις κοντινές, υπέροχες παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών, απολαμβάνοντας τη διαδρομή, παρέα με το θαλασσινό αγέρι, τους γλάρους, τα χαριτωμένα δελφίνια και το χάδι του ήλιου. Ταξιδεύοντας με το παραδοσιακό και αξιόπλοο Karavaki Άγιος Γεώργιος λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας υγιεινής για την ασφάλεια του προσωπικού και των επιβατών μας” δηλώνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Karavaki Thessaloniki Cruises κ. Νίκος Τσαμασλής.

Οι αναχωρήσεις με το Karavaki Άγιος Γεώργιος είναι καθημερινές, με αφετηρία το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και προορισμό τις παραλίες της Περαίας, των Νέων Επιβατών και αντίστροφα. Συγκεκριμένα, από Θεσσαλονίκη οι ώρες αναχώρησης είναι: 09.30, 12.00, 14.30, 17.00, 19.15. Αντίστοιχα, από Περαία/ Νέους Επιβάτες, οι ώρες αναχώρησης είναι: 10.45, 13.15, 15.45, 18.05, 20.25.

Η έκδοση των εισιτηρίων πραγματοποιείται επάνω στο Karavaki Άγιος Γεώργιος, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ πολύ σύντομα θα υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης και μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας karavakithess.com. Το κόστος της μονής διαδρομής ανέρχεται στα 5 ευρώ για το κανονικό εισιτήριο και στα 9 ευρώ μετ’επιστροφής. Αντίστοιχα, για το μειωμένο εισιτήριο το κόστος ανέρχεται στα 3 ευρώ για τη μονή διαδρομή και στα 5 ευρώ μετ’επιστροφής. Υπάρχει και η δυνατότητα έκδοσης κάρτας 10 διαδρομών με κόστος 25 ευρώ.

Να διευκρινιστεί ότι το μειωμένο εισιτήριο ισχύει για παιδιά 6-11 ετών, ΑμεΑ, πολύτεκνους, φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων, γκρουπ. Παιδιά κάτω των 5 ετών, ταξιδεύουν δωρεάν.

Το παραδοσιακό Karavaki Άγιος Γεώργιος που μεταφέρει το κοινό καθημερινά προς/από τις κοντινές ακτές της Θεσσαλονίκης, διαθέτει άνετο σαλόνι και κατάστρωμα, είναι ένα σκαρί μήκους 18 μ., έχει δυο μηχανές 2×180 BHP και ταξιδεύει με 8.5 κόμβους/ώρα. Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης για ΑμεΑ, με καρότσι ή ηλεκτρικό αμαξίδιο, καθώς ο Άγιος Γεώργιος διαθέτει ειδικό
κάθισμα για ΑμεΑ. Επίσης, επιτρέπονται τα ζώα μόνο με λουρί, καθώς και η μετακίνηση ποδηλάτων.

Η διαδρομή για Περαία και Νέους Επιβάτες διαρκεί 50 λεπτά της ώρας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024