Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ πολιτιστική γραμμή του ΟΑΣΘ ξεναγεί τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης με μάσκα του ΟΤΘ
Περιφέρεια

Η πολιτιστική γραμμή του ΟΑΣΘ ξεναγεί τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης με μάσκα του ΟΤΘ

Η γραμμή 50 είναι η Πολιτιστική Διαδρομή του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης με σημείο εκκίνησης τον Λευκό Πύργο και με στάσεις σε πολυάριθμα ιστορικά μνημεία.

Η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου συναντήθηκε χθες το πρωί με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ κ. Γεώργιο Σκόδρα και τον γενικό διευθυντή κ. Ιωάννη Ρεντζεπέρη και τους παρέδωσε τις μάσκες του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με το χαρακτηριστικό σήμα της Θεσσαλονίκης, που θα φορούν οι εργαζόμενοι της πολιτιστικής γραμμής του ΟΑΣΘ και οι εργαζόμενοι των ειδικών καλοκαιρινών γραμμών για την μεταφορά επιβατών στις παραλίες Επανομής και Μηχανιώνας 70 και 71.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γραμμή 50 είναι η Πολιτιστική Διαδρομή του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης με σημείο εκκίνησης τον Λευκό Πύργο και με στάσεις στα πολυάριθμα ιστορικά μνημεία που αποτυπώνουν τη μακραίωνη ιστορία της από τους αρχαίους ελληνιστικούς ρωμαϊκούς και βυζαντινούς χρόνους μέχρι σήμερα υποδέχεται καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες απ’όλο τον κόσμο.

Η κα Πατουλίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: “Πιστεύω στις καλές συνεργασίες και η πολιτιστική γραμμή του ΟΑΣΘ συμβάλει τα μέγιστα στην προβολή της Θεσσαλονίκης στους τουρίστες. Το δυναμικό των εργαζομένων με αγάπη και αφοσίωση δίνουν το καλύτερο τους εαυτό για φύγουν οι επισκέπτες με τις καλύτερες εντυπώσεις”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024