Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Η πολιτιστική γραμμή του ΟΑΣΘ ξεναγεί τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης με μάσκα του ΟΤΘ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Ιούλιος 2020, 13:11

Η γραμμή 50 είναι η Πολιτιστική Διαδρομή του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης με σημείο εκκίνησης τον Λευκό Πύργο και με στάσεις σε πολυάριθμα ιστορικά μνημεία.


Η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου συναντήθηκε χθες το πρωί με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ κ. Γεώργιο Σκόδρα και τον γενικό διευθυντή κ. Ιωάννη Ρεντζεπέρη και τους παρέδωσε τις μάσκες του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με το χαρακτηριστικό σήμα της Θεσσαλονίκης, που θα φορούν οι εργαζόμενοι της πολιτιστικής γραμμής του ΟΑΣΘ και οι εργαζόμενοι των ειδικών καλοκαιρινών γραμμών για την μεταφορά επιβατών στις παραλίες Επανομής και Μηχανιώνας 70 και 71.Αξίζει να σημειωθεί πως η γραμμή 50 είναι η Πολιτιστική Διαδρομή του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης με σημείο εκκίνησης τον Λευκό Πύργο και με στάσεις στα πολυάριθμα ιστορικά μνημεία που αποτυπώνουν τη μακραίωνη ιστορία της από τους αρχαίους ελληνιστικούς ρωμαϊκούς και βυζαντινούς χρόνους μέχρι σήμερα υποδέχεται καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες απ‘όλο τον κόσμο.

Η κα Πατουλίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: “Πιστεύω στις καλές συνεργασίες και η πολιτιστική γραμμή του ΟΑΣΘ συμβάλει τα μέγιστα στην προβολή της Θεσσαλονίκης στους τουρίστες. Το δυναμικό των εργαζομένων με αγάπη και αφοσίωση δίνουν το καλύτερο τους εαυτό για φύγουν οι επισκέπτες με τις καλύτερες εντυπώσεις”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top