Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνοίγει το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού
Περιφέρεια

Ανοίγει το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού

Το προσωπικό του Κέντρου Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού είναι εξειδικευμένο και ομιλεί τρεις γλώσσες άπταιστα ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετεί, Αγγλόφωνους, Γαλλόφωνους και Ισπανόφωνους επισκέπτες στη μητρική τους γλώσσα.

Το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών του Ισθμού (Isthmus Tourist Info Center) ανοίγει τις πύλες του και μπαίνει σε λειτουργία για τη θερινή σεζόν του 2020. Από την 1η Ιουλίου, ο νούμερο ένα σταθμός των τουριστών που επισκέπτονται την περιοχή θα είναι πάλι κοντά μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Μετά από το αρχικό άνοιγμά του 2018, το 2019 η επισκεψιμότητα του περιπτέρου εκτοξεύθηκε καθώς εξυπηρέτησε περισσότερους από 40.000 επισκέπτες συνολικά  από 20 διαφορετικές χώρες.

To opening του 2020 του Κέντρου Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού συμπίπτει με το άνοιγμα του τουρισμού στην Ελλάδα, καθώς από 1η Ιουλίου άνοιξαν όλα τα αεροδρόμια της χώρας για πτήσεις από διάφορες χώρες του εξωτερικού. Στο πλαίσιο αυτό, η λειτουργία του Κέντρου Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού είναι κομβικής σημασίας τόσο χωροταξικά, όσο και ουσιαστικά. Την ιδιαίτερη αυτή χρονική συγκυρία για τον τουρισμό, η σωστή και επαγγελματική εξυπηρέτηση των επισκεπτών που θα έρθουν από χώρες του εξωτερικού κρίνεται ύψιστης σημασίας.

Για τους λόγους αυτούς, θα τηρηθούν τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου στην λειτουργία του Κέντρου Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού:

  • Το προσωπικό θα φοράει προστατευτικές μάσκες
  • Υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά για χρήση από το προσωπικό και τους επισκέπτες
  • Γίνεται σύσταση από το προσωπικό προς τους επισκέπτες για χρήση προστατευτικής καθώς εισέρχονται στο εσωτερικό του περιπτέρου
  • Θα υπάρχει σήμανση δαπέδου “Keep Distance” & “Stand Here”
  • Επιπλέον της σήμανσης το προσωπικό θα ενημερώνει τους επισκέπτες να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας
  • Θα υπάρχει μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων επισκεπτών που θα εξυπηρετείται εντός του περιπτέρου
  • Ο χώρος θα απολυμαίνεται καθημερινά
  • Η διαδραστική οθόνη απολυμαίνεται από το προσωπικό μετά από κάθε χρήση

Το προσωπικό του Κέντρου Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού είναι εξειδικευμένο και ομιλεί τρεις γλώσσες άπταιστα ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετεί, Αγγλόφωνους, Γαλλόφωνους και Ισπανόφωνους επισκέπτες στη μητρική τους γλώσσα. Θα παρέχει καθημερινά πληθώρα πληροφοριών για τα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής της Κορινθίας καθώς και των όμορων Νομών της Πελοποννήσου. Επίσης θα διανέμει δωρεάν έντυπο υλικό και τουριστικούς χάρτες του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού αποτελεί σύμπραξη εταίρων καθώς για τη λειτουργία του συνεργάζονται ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η ΠΕ Κορινθίας και η ΑΕΔΙΚ. Την οργάνωση και διαχείριση του υλοποιεί ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου.

Ωράριο Λειτουργίας 2020 : Δευτέρα – Σάββατο 08:30-20:00 Κυριακή 08:30-14:30.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024