Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για το 7ο 100% Hotel Design Awards 2020

Τατιάνα Ρόκου - 06 Ιούλιος 2020, 12:23

Στο διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος αρχιτέκτονες και ξενοδόχοι (αλλά και φωτογράφοι, βάσει της νέας ειδικής κατηγορίας για βραβείο καλύτερης φωτογράφισης).


Ο κορυφαίος διαγωνισμός ξενοδοχειακού design, τα 100% Hotel Design Awards by 100% Hotel Show, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής, καθώς και ένα στοχευμένο πλάνο προβολής για τους συμμετέχοντες.
 
Ξεκινούν και επίσημα οι δηλώσεις συμμετοχής στα 100% Hotel Design Awards, το σημαντικότερο διαγωνισμό ξενοδοχειακού design, που διοργανώνεται από το 100% Hotel Show, σε συνεργασία με μία επίλεκτη κριτική επιτροπή. Ο διαγωνισμός κάθε χρόνο αυξάνει θεαματικά τη δυναμική του και το ίδιο αναμένεται να γίνει και φέτος, ενώ για άλλη μια χρονιά η διοργάνωση στοχεύει στο να αναδείξει μερικά από τα σημαντικότερα ξενοδοχειακά έργα.
 
Στο διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος αρχιτέκτονες και ξενοδόχοι (αλλά και φωτογράφοι, βάσει της νέας ειδικής κατηγορίας για βραβείο καλύτερης φωτογράφισης), οι οποίοι κερδίζουν:
- Προώθηση και ανάδειξη του έργου τους στην ελληνική τουριστική αγορά.
- Προβολή σε διεθνές επίπεδο από την ειδική καμπάνια εξωστρέφειας του 100% Hotel Show.
- Ευκαιρίες δικτύωσης μέσα από την έκθεση, αφού τόσο οι νικητές, όσο και οι συμμετέχοντες στην επιλεγμένη βραχεία λίστα, καταλαμβάνουν περίοπτη θέση.
 
Έπειτα από έξι επιτυχημένες διοργανώσεις, και με σημαντικά ξενοδοχεία και αρχιτέκτονες να έχουν βραβευθεί, τα 100% Hotel Design Awards συμβάλλουν δυναμικά στη συστηματική προβολή, αλλά και στην εξωστρέφεια του ελληνικού ξενοδοχειακού design, υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προώθησης τόσο των νικητών, όσο και των short listed συμμετοχών, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Με μια σειρά συντονισμένων ενεργειών, οι νικητές καθώς και οι επιλεγμένες στην βραχεία λίστα συμμετοχές, θα αποκτούν προβολή σε στοχευμένες αγορές μέσα από εκθέσεις αλλά και διαδικτυακές καμπάνιες, αναδεικνύοντας τόσο τα ξενοδοχεία που ξεχώρισαν, όσο και τους συνεργάτες τους, όπως αρχιτέκτονες και εταιρείες.
 
Η ομάδα του 100% Hotel Show πιστεύει ότι οι συντελεστές του ελληνικού ξενοδοχειακού design (ξενοδοχεία, designers, προμηθευτικές επιχειρήσεις) συγκαταλέγονται στους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, και προωθεί στο πλαίσιο αυτό την ανάπτυξη συνεργασιών σε υψηλό επίπεδο, μέσα από ένα δυναμικό πλάνο επικοινωνίας που θα ανακοινωθεί σύντομα.
 
Ημερομηνίες
Δήλωση για υποβολή συμμετοχής: 15 Ιουλίου 2020
Καταληκτική ημερομηνία αποστολής του υλικού: 5 Αυγούστου 2020
Αξιολόγηση συμμετοχών: 31 Αυγούστου 2020
Ανακοίνωση short listed υποψηφιοτήτων: 20 Σεπτεμβρίου 2020
Ψηφοφορία Κοινού: 20-23 Νοεμβρίου 2020
Έκθεση short listed συμμετοχών: 20-23 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της Έκθεσης 100% Hotel Show 2020
Τελετή Βράβευσης: 20 Νοεμβρίου 2020
 |
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top