Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήAthens Capital Hotel, το πρώτο MGallery Hotel στην Ελλάδα ανοίγει τις πόρτες του την 1η Σεπτεμβρίου
Ξενοδοχεία

Athens Capital Hotel, το πρώτο MGallery Hotel στην Ελλάδα ανοίγει τις πόρτες του την 1η Σεπτεμβρίου

Το ξενοδοχείο διαθέτει 158 δωμάτια, 18 σουίτες και μία εντυπωσιακή προεδρική σουίτα.

Το Athens Capital Hotel – MGallery ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του την 1η Σεπτεμβρίου στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Κριεζώτου, παρουσιάζοντας την εκλεπτυσμένη αισθητική των ξενοδοχείων MGallery στην καρδιά της Αθήνας. Αυτός ο νέος φάρος φιλοξενίας, μια σημαντική επένδυση ύψους €25.000.000 της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., έρχεται να συστήσει ένα αριστοκρατικό και πολιτιστικό σημείο συνάντησης όπου η τέχνη πρωταγωνιστεί μαζί με τη σύγχρονη γαστρονομία και τη high-end εμπειρία διαμονής, καλωσορίζοντας μια νέα εποχή στον αθηναϊκό τρόπο ζωής.
 
Το ξενοδοχείο διαθέτει 158 δωμάτια, 18 σουίτες και μία εντυπωσιακή προεδρική σουίτα. Κάθε δωμάτιο αναδεικνύεται σε έναν ολόκληρο κόσμο ξεχωριστής αισθητικής με διακριτικά ελληνικά σύμβολα και σχέδια, λιτές γραμμές και κομψά υλικά. Οι δυνατές γεύσεις και η ζεστή, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση χαρακτηρίζουν τα εστιατόρια και τα μπαρ του ξενοδοχείου προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία στους επισκέπτες και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν έναν ισχυρό δεσμό με την πόλη. Το MFlavours, το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου με το κομψό και χαλαρό περιβάλλον, θα ταξιδέψει τους φιλοξενουμένους στη γαστρονομία της Μεσογείου, ενώ το Galerie Café στο ισόγειο θα αποτελέσει το νέο σημείο συνάντησης στην καρδιά της Αθήνας.
 
 
Το Mappemonde Rooftop Pool Bar με την πανοραμική θέα στην Αθήνα ξεναγεί τον επισκέπτη σε κάθε έκφανση της πρωτεύουσας από το πρωί έως το βράδυ, με την εγκατάσταση του εντυπωσιακότερου μέρους του Mappemonde, έργου τέχνης του Γιώργου Λάππα που δημιουργήθηκε το 1988, να πρωταγωνιστεί. Το επιβλητικό έργο αποτελείται από 3.000 κομμάτια, τα οποία διατρέχουν τους χώρους του ξενοδοχείου.
 
Κάθε MGallery ξενοδοχείο ανά τον κόσμο έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία να αφηγηθεί, η οποία εκφράζεται μέσα από το δικό του μοναδικό Iconic Object και τη δική του μοναδική Memorable Moment, ένα αντικείμενο και μια εμπειρία αντίστοιχα απόλυτα συνυφασμένα με το ίδιο το ξενοδοχείο και την πόλη που το φιλοξενεί. Σύντομα, το Athens Capital Hotel θα αποκαλύψει τα δικά του Iconic Object και Memorable Moment που αντικατοπτρίζουν την ιστορία και τις παραδόσεις της Αθήνας και θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο διήγημα αυτού του νέου φάρου αθηναϊκής φιλοξενίας.
 
 
Το Athens Capital Hotel – MGallery αναμένεται να γίνει το απόλυτο σημείο συνάντησης στο κέντρο της πόλης, για Αθηναίους, Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες. Από την 1η Σεπτεμβρίου, το ξενοδοχείο φέρνει τη φιλοσοφία της MGallery Collection στην Ελλάδα, αλλά και τη δέσμευση της Accor για εξαιρετικές υπηρεσίες και ασφαλή διαμονή.
 
Ο κ. Jean-Charles Delgado, COO της Accor Νότιας Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: “Αναμένουμε με χαρά το άνοιγμα του Athens Capital Hotel, του πρώτου ξενοδοχείου της MGallery Collection στην Ελλάδα με το οποίο συστήνουμε ένα ακόμη brand της Accor στο ελληνικό κοινό, μια εξαιρετική προσθήκη στα properties του Ομίλου στη χώρα. Τοποθετημένο στην καρδιά της πρωτεύουσας, στην Πλατεία Συντάγματος, το Athens Capital Hotel θα αποτελέσει συνώνυμο της πόλης, το σημείο όπου κανείς μπορεί να βιώσει τον αληθινό χαρακτήρα της Αθήνας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τη δημιουργία της εν λόγω μονάδας ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, με την οποία μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Αυτή η σημαντική συνεργασία αντικατοπτρίζεται στην ατμόσφαιρα και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, η έναρξη λειτουργίας του οποίου την 1η Σεπτεμβρίου θεωρούμε ότι θα εισάγει τη νέα εποχή της αθηναϊκής φιλοξενίας”.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024