Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣυμφωνία ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών για τα πνευματικά δικαιώματα μουσικής
Πνευματικά δικαιώματα

Συμφωνία ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών για τα πνευματικά δικαιώματα μουσικής

Η συμφωνία έρχεται μετά από σχεδόν ένα χρόνο συνεχών συζητήσεων και διαπραγματεύσεων μεταξύ του ελληνικού Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης πνευματικών μουσικών δικαιωμάτων και των παρόχων τηλεοπτικών υπηρεσιών εθνικής εμβέλειας.

Σημαντική συμφωνία ολοκληρώθηκε μεταξύ της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και των μεγάλων τηλεοπτικών παρόχων (STAR TV, ALPHA TV, ANTENNA TV, ΣΚΑΙ TV, OPEN TV και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV) για την καταβολή πνευματικών δικαιωμάτων στους δημιουργούς που εκπροσωπεί η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, με βάση το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριό της.
 
Η συμφωνία έρχεται μετά από σχεδόν ένα χρόνο συνεχών συζητήσεων και διαπραγματεύσεων μεταξύ του ελληνικού Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης πνευματικών μουσικών δικαιωμάτων και των παρόχων τηλεοπτικών υπηρεσιών εθνικής εμβέλειας, οι οποίοι συμμετείχαν δια των εκπροσώπων τους στη διαδικασία συζητήσεων, υπό την αιγίδα της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ).
 
Σε μία ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο για τους δημιουργούς και δικαιούχους, οι οποίοι έχουν πληγεί, τόσο από την κρίση των τελευταίων ετών στον κλάδο τους, όσο και από την πρόσφατη πανδημία, η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ υπογράφει σταδιακά συμφωνίες συνεργασίας με όλους τους μεγάλους χρήστες και τους αντιπροσωπευτικούς φορείς τους στην Ελληνική αγορά, προκειμένου να ενισχύσει το πνευματικό δικαίωμα ως θεμέλιο λίθο της πολιτιστικής παραγωγής. 
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024