Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαTourism Media & Events και H+S Technology Solutions συνεργάζονται σε διαδικτυακά workshops στο εξωτερικό
Εναλλακτικός τουρισμός

Tourism Media & Events και H+S Technology Solutions συνεργάζονται σε διαδικτυακά workshops στο εξωτερικό

Συμμετέχουν από την πλευρά των ευρωπαϊκών αγορών για μεν τον εναλλακτικό τουρισμό, 75-85 τοπικοί τουριστικοί πράκτορες και tour operators της εκάστοτε αγοράς, για δε τον αγροδιατροφικό τομέα, 30-35 αγοραστές μεταξύ των οποίων εισαγωγείς, χονδρέμποροι, retailers, foodservers και καταστήματα deli.

Η Tourism Media & Events σε συνεργασία με τη H+S Technology Solutions ανακοινώνει τη διοργάνωση διαδικτυακών εκδηλώσεων σε τρεις στρατηγικής σημασίας ευρωπαϊκές χώρες, Γαλλία, Πολωνία και Βέλγιο.

Επισημαίνεται ότι η μόνη χώρα στην οποία η εκδήλωση Greek Alternative & Gastronomy Worlshops, θα πραγματοποιηθεί όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί είναι η Δανία. Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, των Πρεσβειών της Ελλάδος στην Δανία, Γαλλία, Πολωνία καθώς και του Διαπολιτισμικού Ομίλου για την UNESCO.

Την ίδια ώρα, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες των Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshops 2020. Ο αριθμός των επιχειρήσεων που έχουν δηλώσει συμμετοχή διευρύνεται, με αποτέλεσμα 90 ημέρες πριν την πρώτη διοργάνωση να έχουν μείνει ελάχιστες θέσεις δεδομένου του υψηλού ενδιαφέροντος που έχει ήδη εκδηλωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι, δύο εκ των δυναμικότερων κλάδων της Ελλάδας, Εναλλακτικός Τουρισμός και Αγροδιατροφή, παρουσιάζονται σε 4 στρατηγικής σημασίας αγορές της Ευρώπης, Δανία (Κοπεγχάγη 30 Σεπτεμβρίου 2020), Γαλλία 6-8 Οκτωβρίου 2020, Πολωνία 14-16 Οκτωβρίου 2020 & Βέλγιο 25-26 Νοεμβρίου 2020. Πρόκειται για δύο παράλληλες εκδηλώσεις που στόχο έχουν, μέσα από την διενέργεια Β2Β συναντήσεων, την ανάδειξη του εναλλακτικού τουριστικού προϊόντος της Ελλάδος αλλά και την ισχυροποίηση των εξαγώγιμων ελληνικών τροφίμων και ποτών.

Επισημαίνεται ότι πρόκειται για αποκλειστικά επαγγελματικές εκδηλώσεις οι οποίες έχουν ως στόχο την ανάδειξη της Ελλάδας στον απόλυτα εναλλακτικό και γαστρονομικό προορισμό.

Συμμετέχουν από την πλευρά των ευρωπαϊκών αγορών για μεν τον εναλλακτικό τουρισμό, 75-85 τοπικοί τουριστικοί πράκτορες και tour operators της εκάστοτε αγοράς, για δε τον αγροδιατροφικό τομέα, 30-35 αγοραστές μεταξύ των οποίων εισαγωγείς, χονδρέμποροι, retailers, foodservers και καταστήματα deli.

Ειδικότερα τα Greek Αlternative & Gastronomy Workshops 2020, απευθύνoνται σε τουριστικές επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς που ενδιαφέρονται να προβάλουν τις υπηρεσίες και προϊόντα τους γύρω από τον εναλλακτικό τουρισμό. Ταυτόχρονα απευθύνεται σε εξαγωγικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να διεισδύσουν ή και να ισχυροποιήσουν την παρουσία τους σε καίριες αγορές της Ευρώπης.

Για την επιτυχία των εκδηλώσεων, που έχουν στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν της Ελλάδας όπως και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων, ενώνουν τις δυνάμεις τους τα έμπειρα στελέχη της διοργανώτριας εταιρίας Tourism Media & Events – που εξειδικεύονται στη διοργάνωση Workshops – με επίσημους φορείς της Ελλάδας αλλά και με PR εταιρείες που διασφαλίζουν τη συμμετοχή των σημαντικότερων τουριστικών πρακτόρων της εκάστοτε τοπικής αγοράς.

Κατά την έναρξη των διαδικτυακών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί webinar για όλους τους συμμετέχοντες με παρουσιάσεις προορισμών και προϊόντων γαστρονομίας της Ελλάδος, καθώς και σε εκπροσώπους μεγάλων και εξειδικευμένων τοπικών media από την εκάστοτε χώρα, επιδιώκοντας την μέγιστη δημοσιότητα των συμμετεχόντων.

Στη συνέχεια των εκδηλώσεων οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες συναντήσεις, με φυσική παρουσία στην Δανία και  μέσω διαδικτύου για την Γαλλία, Πολωνία και Βέλγιο. Μέσω της διαδικασίας αυτής οι συμμετέχοντες από τον κλάδο του τουρισμού θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για εναλλακτικό τουρισμό σε travel agents και Tour Operators, αφετέρου οι συμμετέχοντες από τον αγροδιατροφικό κλάδο, θα προωθήσουν σε εξειδικευμένους επαγγελματίες, εισαγωγείς, χονδρέμπορους και υπεύθυνους αλυσίδων καταστημάτων τα προϊόντα τους και τις γαστρονομικές τους προτάσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024