Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήThe Island Concept Boutique Hotel, το νέο παραθαλάσσιο θέρετρο στην Κρήτη από τα Aria Hotels
Ξενοδοχεία

The Island Concept Boutique Hotel, το νέο παραθαλάσσιο θέρετρο στην Κρήτη από τα Aria Hotels

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 15 δωμάτια και σουίτες, 11 από τα οποία διαθέτουν ιδιωτική πισίνα ή εξωτερικό τζακούζι. Η θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα με θέα το Κρητικό Πέλαγος είναι επίσης προσβάσιμη όλη το 24ωρο.

Η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων παρουσιάζει το νέο παραθαλάσσιο θέρετρο The Island Concept Boutique Hotel, που άνοιξε στο Λασίθι την 1η Ιουλίου 2020.

Το Island Concept Boutique Hotel βρίσκεται σε μια καταπράσινη ιδιωτική χερσόνησο στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, σε έκταση 6.000 τ.μ. Ο σχεδιασμός του σέβεται τον αρχιτεκτονικό μινιμαλισμό των ελληνικών νησιών και εναρμονίζεται με τη φύση, για να παράσχει την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και υψηλής αισθητικής.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 15 δωμάτια και σουίτες, 11 από τα οποία διαθέτουν ιδιωτική πισίνα ή εξωτερικό τζακούζι. Η θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα με θέα το Κρητικό Πέλαγος είναι επίσης προσβάσιμη όλη το 24ωρο, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει τη δική του ιδιωτική παραλία, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά της περιοχής.

Τόσο το concept εστιατόριο όσο και το pool bar του ξενοδοχείου προσφέρουν à la carte μενού σε επισκέπτες του ξενοδοχείου και μη. Στο πλαίσιο της γαστρονομική εμπειρίας που προσφέρει το ξενοδοχείο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μεσογειακή fusion κουζίνα και ευφάνταστα cocktail. Το εστιατόριο είναι επίσης διαθέσιμο για αποκλειστική χρήση και private dining.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης πολυτελές boutique Spa, με μια μεγάλη ποικιλία αποτοξινωτικών επιλογών. Επιπλέον, οι λάτρεις της φυσικής άσκησης θα απολαύσουν το υπαίθριο γυμναστήριο με εγκαταστάσεις anti-gravity και aerial yoga, που θα τους επιτρέψουν να παραμείνουν σε φόρμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Η εμπειρία του Island Concept συμπληρώνεται από “περιπέτειες”, όπως πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη, εξερεύνηση με τζιπ στο οροπέδιο του Λασιθίου και τον κόλπο του Μεραμβέλλου ή μια επίσκεψη στο εμβληματικό νησί της Σπιναλόγκας.

Οι προσεκτικά σχεδιασμένοι χώροι του Island Concept, σε συνδυασμό με τη θέα του Κρητικού πελάγους προσφέρουν επίσης το ιδανικό σκηνικό για κάθε ευχάριστο γεγονός, από γάμους μέχρι επετείους ή οποιαδήποτε άλλη ειδική περίσταση, με εξειδικευμένη ομάδα, που είναι έτοιμη να συντονίσει λεπτομερώς κάθε ιδιωτική εκδήλωση.

Για τη λειτουργία του The Island Concept Boutique Hotel, όπως και για το σύνολο του δικτύου της, η Aria έχει ακολουθήσει αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανονισμούς ασφάλειας και υγιεινής, καθ’υπόδειξη των αρμόδιων αρχών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024