Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας ζητούν προσέλκυση πτήσεων στο αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδος

Τατιάνα Ρόκου - 08 Ιούλιος 2020, 15:17

Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, φαίνεται η ανάγκη δημιουργίας αυτού του οργανισμού και γενικότερα η αύξηση των πτήσεων στο αεροδρόμιο, προκειμένου να πετύχουμε το αυτονόητο. Περισσότερες πτήσεις, περισσότερους επισκέπτες, περισσότερη δουλειά στην Κεντρική Ελλάδα, περισσότερες πιθανότητες δημιουργίας 'homeport'.


Το Σάββατο 4 Ιουλίου, με την ευκαιρία της αναμονής της άφιξης της πρώτης πτήσης στο αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδος, μαζί με τον αερολιμενάρχη κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου, έγινε σύσκεψη με τον γενικό γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, στην οποία συμμετείχαν οι Ενώσεις Ξενοδόχων της Κεντρικής Ελλάδος, Πιερίας, Τρικάλων, Λάρισας, Εύβοιας και Μαγνησίας, καθώς και η κα Θέκλα Καμμένου, εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Μαγνησίας. Το Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, είχε πρωτοστατήσει στην ιδέα της σύστασης ενός οργανισμού για την προσέλκυση πτήσεων στο αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδος και είχε χρηματοδοτήσει πολλές ενέργειες, ώστε να λειτουργήσει άτυπα ο οργανισμός και να έρθουν ήδη κάποια αποτελέσματα.

“Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, φαίνεται η ανάγκη δημιουργίας αυτού του οργανισμού και γενικότερα η αύξηση των πτήσεων στο αεροδρόμιο, προκειμένου να πετύχουμε το αυτονόητο. Περισσότερες πτήσεις, περισσότερους επισκέπτες, περισσότερη δουλειά στην Κεντρική Ελλάδα, περισσότερες πιθανότητες δημιουργίας ‘homeport’ (κάτι το οποίο πολλοί ευαγγελίζονται αλλά δεν ξέρουν πως γίνεται).

Σε αυτήν την προσπάθεια συμμετέχουν ήδη και η Ένωση Ξενοδόχων Φθιώτιδας, Ευρυτανίας και Λίμνης Πλαστήρα, οι οποίες δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στη συνάντηση λόγω υποχρεώσεων. Πιστεύουμε ότι και μόνον η παρουσία τόσο πολλών Ενώσεων, αλλά και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κατέδειξε στον Γενικό Γραμματέα, πόσο πολύ το πιστεύουμε”, λέει η Ένωση Ξενόδοχων Ν. Μαγνησίας.

Ο κ. Τριαντόπουλος με τη σειρά του δήλωσε ότι και γι’αυτόν είναι προτεραιότητα η αύξηση των πτήσεων και γενικότερα η εξέλιξη και πιο ολοκληρωμένη λειτουργία του αεροδρομίου.

Παράλληλα, σε συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού Δήμου Βόλου, υποδέχθηκαν τους επιβάτες με τσίπουρα και γλυκά, προσφορά του Συλλόγου Επαγγελματιών της Ν. Αγχιάλου και του Αποσταγματοποιείου Τοκαλή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top