Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Austrian Airlines αυξάνει τα δρομολόγιά της κατά 40% μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου
Αεροπορικές εταιρείες

Η Austrian Airlines αυξάνει τα δρομολόγιά της κατά 40% μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

Πέρα από την επανέναρξη πτήσεων, η Austrian Airlines αυξάνει τη χωρητικότητα σε όλα σχεδόν τα δρομολόγιά της από τον Σεπτέμβριο και μετά. Αυτό σημαίνει περισσότερες πτήσεις και μεγαλύτερα αεροσκάφη.

Η Austrian Airlines ανακοίνωσε το υπόλοιπο πρόγραμμα δρομολογίων για το καλοκαίρι του 2020, το οποίο θα βρίσκεται σε ισχύ έως και το τέλος Οκτωβρίου. Μέχρι τότε, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αυστρίας αναμένεται να διπλασιάσει τις προσφερόμενες πτήσεις του από 20% σε σχεδόν 40% σε σύγκριση με το θερινό πρόγραμμα του προηγούμενου έτους, εφόσον δεν προκύψουν νέοι επίσημοι περιορισμοί. Από τον Αύγουστο, η Austrian Airlines θα προσφέρει και πάλι πτήσεις από και προς τη Σαγκάη – αρχικά μία φορά την εβδομάδα. Από τον Σεπτέμβριο και μετά, θα προστεθούν περισσότερα δρομολόγια στο πρόγραμμα πτήσεων, τα οποία αρχικά θα εκτελούνται έως μία φορά την ημέρα. Αυτό αφορά στους παρακάτω προορισμούς: Κισινάου, Ντνίπρο, Ιάσι, Κλάγκενφουρτ, Λειψία, Λβιβ, Λυών, Νυρεμβέργη, Οδησσό και Ερεβάν.
 
Πέρα από την επανέναρξη πτήσεων, η Austrian Airlines αυξάνει τη χωρητικότητα σε όλα σχεδόν τα δρομολόγιά της από τον Σεπτέμβριο και μετά. Αυτό σημαίνει περισσότερες πτήσεις και μεγαλύτερα αεροσκάφη. Για παράδειγμα, το Άμστερνταμ, οι Βρυξέλλες, το Βουκουρέστι, η Κοπεγχάγη, το Ντίσελντορφ, η Φρανκφούρτη και το Παρίσι θα εξυπηρετούνται, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα τεθεί σε ισχύ από τον Σεπτέμβριο, με έως και τρεις καθημερινές πτήσεις. Δρομολόγια από και προς την Αθήνα θα εκτελούνται έως και δύο φορές την ημέρα, αντί για μία. Λόγω της συνεχούς αύξησης των δρομολογίων, οι προσφερόμενες πτήσεις αναμένεται να ξεπεράσουν το 30% τον Σεπτέμβριο. Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, σχεδόν το 40% των δρομολογίων του προηγούμενου έτους και περισσότεροι από 60 προορισμοί θα συμπεριλαμβάνονται και πάλι στο πρόγραμμα πτήσεων της εταιρίας.
 
Ανακοινώνοντας ολόκληρο το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων, προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερη ασφάλεια όσον αφορά στον προγραμματισμό των ταξιδιών τους“, δηλώνει ο CCO της Austrian Airlines, Andreas Otto. “Η ζήτηση μέχρι στιγμής μας επιβεβαιώνει ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο σχετικά με την αύξηση των πτήσεων“.
 
Οι επιβάτες, οι πτήσεις των οποίων ακυρώθηκαν, και που δεν ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τις επιλογές επανακράτησης εισιτηρίων, έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για επιστροφή χρημάτων, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της Austrian Airlines. Οι επιβάτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πτήση τους αργότερα έχουν στη διάθεσή τους μία σειρά από επιλογές επανακράτησης και μπορούν να μεταφέρουν το εισιτήριό τους σε μεταγενέστερο χρόνο, μέχρι και το τέλος του 2021.
 
Οι επιβάτες των οποίων οι πτήσεις είναι προγραμματισμένες να αναχωρήσουν σε περισσότερες από επτά ημέρες παρακαλούνται να μην επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης επιβατών. Αυτό θα δώσει στους εργαζομένους της εξυπηρέτησης επιβατών τη δυνατότητα να φροντίσουν τις ανάγκες των επιβατών, των οποίων οι πτήσεις αναχωρούν άμεσα.
 
Στον ιστότοπο της Austrian Airlines, οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε όλες τις τελευταίες πληροφορίες αναφορικά με το ταξίδι στην εποχή του κορονοϊού, τα δρομολόγια, την υποχρέωση χρήσης μάσκας και τους κανονισμούς εισόδου ή επανακράτησης εισιτηρίων. Οι πληροφορίες αυτές ενημερώνονται σε συνεχή βάση.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024