Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήPolismata Private Residences: Ένα φιλόξενο «βασίλειο» στη μεσσηνιακή Μάνη, από τα Aria Hotels
Ξενοδοχεία

Polismata Private Residences: Ένα φιλόξενο «βασίλειο» στη μεσσηνιακή Μάνη, από τα Aria Hotels

Το Polismata Private Residences βρίσκεται στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας. Η τοποθεσία χαρακτηρίζεται από την υπέροχη θέα στο μεσσηνιακό κόλπο, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και την πλούσια ευωδιά των ελαιώνων.

Τα Aria Hotels θα υποδεχθούν φέτος τους επισκέπτες της μεσσηνιακής Μάνης με έμπνευση από τα ομηρικά έπη. Ο λόγος για το Polismata Private Residences, το συγκρότημα αυτόνομων κατοικιών στην Καρδαμύλη που λειτουργεί όλο τον χρόνο και προστίθεται στο χαρτοφυλάκιό της Aria στην περιοχή.
 
«Πολίσματα» στην ομηρική εποχή αποκαλούνταν τα μικρά βασίλεια. Τέσσερα από αυτά ήταν η Ζαρνάτα, το Λεύκτρο, η Ωριά και η Πασσαβά, από όπου και πήραν τα ονόματα τους οι απόλυτα ανεξάρτητες κατοικίες του συγκροτήματος. 
 
 
Το Polismata Private Residences βρίσκεται στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας, 350 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο. Η τοποθεσία χαρακτηρίζεται από την υπέροχη θέα στο μεσσηνιακό κόλπο, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και την πλούσια ευωδιά των ελαιώνων. Όλες οι κατοικίες διαθέτουν ιδιωτικό τζακούζι και μπορούν να φιλοξενήσουν έως πέντε άτομα. 
 
Ανάμεσα στα αξιοθέατα της περιοχής, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την εμβληματική οικία Patrick Leigh Fermor που είναι ανοιχτή στο κοινό, με ξεναγήσεις από το Μουσείο Μπενάκη.
 
 
Για τη λειτουργία του Polismata, όπως και για το σύνολο του δικτύου της, η Aria έχει ακολουθήσει αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανονισμούς ασφάλειας και υγιεινής, καθ’ υπόδειξη των αρμόδιων αρχών, διασφαλίζοντας μια ξέγνοιαστη εμπειρία φιλοξενίας για τους επισκέπτες.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024