Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΜεγάλος ο αριθμός απορριφθέντων εποχικά εργαζόμενων από το πρόγραμμα στήριξης του ΟΑΕΔ, λέει το ΚΙΝ.ΑΛ.
Τουριστική απασχόληση

Μεγάλος ο αριθμός απορριφθέντων εποχικά εργαζόμενων από το πρόγραμμα στήριξης του ΟΑΕΔ, λέει το ΚΙΝ.ΑΛ.

Αναφορά βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής, με θέμα την αποζημίωση των εποχικά εργαζομένων στον τουριστικό και επισιτιστικό κλάδο και σε συναφή εποχικά επαγγέλματα, με αφορμή το μεγάλο αριθμό απορριφθέντων από το πρόγραμμα στήριξης του ΟΑΕΔ.

Προς τους υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Ι. Βρούτση, Οικονομικών, κ. Χρ. Σταϊκούρα και Τουρισμού, κ. Χ. Θεοχάρη απευθύνεται αναφορά βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής, για την αποζημίωση των εποχικά εργαζόμενων στον τουρισμό και τον επισιτισμό.
 
Ακολουθεί η αναφορά:
 
Κύριοι Υπουργοί,
 
Σας καταθέτουμε τις επιστολές της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου, με αφορμή το μεγάλο αριθμό απορριφθέντων εποχικά εργαζόμενων από το πρόγραμμα στήριξης του ΟΑΕΔ. Στις επιστολές παρατίθενται τα προβλήματα και οι αδικίες εις βάρος εργαζόμενων σε εποχικές επιχειρήσεις του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και σε εποχικά επαγγέλματα, ενώ ζητείται η άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους.  
 
Παρακαλείσθε να δείτε το θέμα με ενδιαφέρον και να μας ενημερώσετε για τις αποφάσεις και τις ενέργειες σας.
 
Οι Αναφέροντες Βουλευτές,
Γεώργιος Φραγγίδης
Γεώργιος Μουλκιώτης
Δημήτριος Μπιάγκης
Βασίλειος Κεγκέρογλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024