Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου σε virtual έκθεση B2B

Τατιάνα Ρόκου - 10 Ιούλιος 2020, 10:49

Για την υλοποίηση χρησιμοποιήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ZOOM. Οι εκπρόσωποι του οργανισμού έκαναν πεντάλεπτη παρουσίαση του προορισμού σε όλους τους συμμετέχοντες.


Οι τουριστικές εκθέσεις ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής στο πλαίσιο της πανδημίας του Covid-19, πλέον προγραμματίζονται να γίνουν virtually. Μέσω διαφόρων ηλεκτρονικών εφαρμογών, επισκέπτες, κοινό και επαγγελματίες του τουρισμού θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους εκθέτες και να κλείνουν ραντεβού σε πραγματικό χρόνο ή σε προκαθορισμένο μελλοντικό χρόνο. Η τεχνολογία στις μέρες μας προσφέρει πολύ χρήσιμες εφαρμογές για να γίνουν πλέον οι virtual εκθέσεις και οι εταιρικές συναντήσεις πραγματικότητα, ιδίως στο χώρο του τουρισμού, όπου οι Β2Β συναντήσεις είναι προϋπόθεση για να προχωρήσουν συμφωνίες και κρατήσεις τόσο σε επίπεδο προορισμού όσο και σε επίπεδο ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων.
 
Στο πλαίσιο αυτό, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου έλαβε μέρος στην έκθεση Respond On Demand – Virtual B2B Meetings που υλοποιήθηκε στις 8 Ιουλίου 2020. Η έκθεση υλοποιήθηκε εξ΄ολοκλήρου διαδικτυακά με τη συμμετοχή 30 τουριστικών γραφείων από Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, Ολλανδία, Σερβία, Αμερική και άλλες χώρες.
 
Για την υλοποίηση χρησιμοποιήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ZOOM. Οι εκπρόσωποι του οργανισμού έκαναν πεντάλεπτη παρουσίαση του προορισμού σε όλους τους συμμετέχοντες.
 
Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου σχεδιάζει την συμμετοχή του σε αντίστοιχες virtual εκθέσεις.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top