Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΟ Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου σε virtual έκθεση B2B
Περιφέρεια

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου σε virtual έκθεση B2B

Για την υλοποίηση χρησιμοποιήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ZOOM. Οι εκπρόσωποι του οργανισμού έκαναν πεντάλεπτη παρουσίαση του προορισμού σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι τουριστικές εκθέσεις ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής στο πλαίσιο της πανδημίας του Covid-19, πλέον προγραμματίζονται να γίνουν virtually. Μέσω διαφόρων ηλεκτρονικών εφαρμογών, επισκέπτες, κοινό και επαγγελματίες του τουρισμού θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους εκθέτες και να κλείνουν ραντεβού σε πραγματικό χρόνο ή σε προκαθορισμένο μελλοντικό χρόνο. Η τεχνολογία στις μέρες μας προσφέρει πολύ χρήσιμες εφαρμογές για να γίνουν πλέον οι virtual εκθέσεις και οι εταιρικές συναντήσεις πραγματικότητα, ιδίως στο χώρο του τουρισμού, όπου οι Β2Β συναντήσεις είναι προϋπόθεση για να προχωρήσουν συμφωνίες και κρατήσεις τόσο σε επίπεδο προορισμού όσο και σε επίπεδο ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων.
 
Στο πλαίσιο αυτό, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου έλαβε μέρος στην έκθεση Respond On Demand – Virtual B2B Meetings που υλοποιήθηκε στις 8 Ιουλίου 2020. Η έκθεση υλοποιήθηκε εξ΄ολοκλήρου διαδικτυακά με τη συμμετοχή 30 τουριστικών γραφείων από Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, Ολλανδία, Σερβία, Αμερική και άλλες χώρες.
 
Για την υλοποίηση χρησιμοποιήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ZOOM. Οι εκπρόσωποι του οργανισμού έκαναν πεντάλεπτη παρουσίαση του προορισμού σε όλους τους συμμετέχοντες.
 
Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου σχεδιάζει την συμμετοχή του σε αντίστοιχες virtual εκθέσεις.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024