Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Domotel Agios Nikolaos υποδέχεται τους επισκέπτες του απο τις 3 Ιουλίου
Ξενοδοχεία

Το Domotel Agios Nikolaos υποδέχεται τους επισκέπτες του απο τις 3 Ιουλίου

Το resort, ως μέλος του ομίλου Domotel Hotels & Resorts, εκτός από την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτόκολλων που έχουν ανακοινωθεί από την Πολιτεία, εφαρμόζει επιπλέον ρυθμίσεις που αφορούν στη διατήρηση των αποστάσεων ασφαλείας, την καθαριότητα και την απολύμανση όλων των χώρων, καθώς και την εφαρμογή κανόνων προστασίας για τη διακίνηση φαγητού και ποτού μέσα στο ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο Domotel Agios Nikolaos άνοιξε ξανά τις πόρτες του στις 3 Ιουλίου 2020 και εγκαινίασε την καλοκαιρινή σεζόν έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας φιλοξενουμένων και προσωπικού. Στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, το Domotel Agios Niko-laos υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας σε έναν ιδιωτικό παράδεισο χτισμένο πάνω στη θάλασσα με απεριόριστη θέα στα  νερά του Ιονίου.

Το resort, ως μέλος του ομίλου Domotel Hotels & Resorts, εκτός από την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτόκολλων που έχουν ανακοινωθεί από την Πολιτεία, εφαρμόζει επιπλέον ρυθμίσεις που αφορούν την διατήρηση των αποστάσεων ασφαλείας, την καθαριότητα και την απολύμανση όλων των χώρων, καθώς και την εφαρμογή κανόνων προστασίας για τη διακίνηση φαγητού και ποτού μέσα στο ξενοδοχείο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη διαμονή τους χωρίς κανένα άγχος, καθώς η ομάδα του Domotel Agios Nikolaos φροντίζει για αυτούς καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής.

Το Domotel Agios Nikolaos, χτισμένο πάνω στη θάλασσα διαθέτει δική του του μαρίνα, ιδιωτική παραλία, καθώς και ένα beach bar. Οι επιλογές διαμονής ποι-κίλλουν από δίκλινα δωμάτια σε σουίτες με ιδιωτική πισίνα. Μέσα στο ξενοδοχείο, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πιάτα της μεσογειακής κουζίνας στο εστιατόριο Τhe Islands. Με πιο χαλαρή διάθεση, το Skipper Beach Bar προσφέρεται για στιγμές ηρεμίας με θέα το Ιόνιο.

Η Domotel Hotels & Resorts αποτελεί μια αμιγώς ελληνική αλυσίδα lifestyle & boutique ξενοδοχείων που διαχειρίζεται επτά πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες διαφορετικού τουριστικού ενδιαφέροντος σε προνομιακές και εύκολα προσβάσιμες με το αυτοκίνητο περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, με ξενοδοχεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Καρδίτσα, Αράχωβα, Σύβοτα και Παλαιό Άγιο Αθανάσιο (Καϊμάκτσαλαν).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024