Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔύο νέα luxury projects από το Destsetters στην Κέρκυρα
Ξενοδοχεία

Δύο νέα luxury projects από το Destsetters στην Κέρκυρα

Δύο νέα ξενοδοχειακά projects στην Κέρκυρα παίρνουν την τελική τους μορφή, με την ομάδα του Destsetters να επιμελείται το συνολικό τους concept και στρατηγική, λανσάροντας ένα νέο πρότυπο πολυτελών διακοπών στο νησί.

Ένα μικρό 5 Star Boutique ξενοδοχείο και το πρώτο multi-property Villa Brand προβάλλουν ένα νέο concept πολυτελών διακοπών στον δημοφιλή για τα μεγάλα του ξενοδοχεία προορισμό, δείχνοντας τη νέα τάση πολυτελών διακοπών στην Κέρκυρα.

Δύο νέα ξενοδοχειακά projects στην Κέρκυρα παίρνουν την τελική τους μορφή, με την ομάδα του Destsetters να επιμελείται το συνολικό τους concept και στρατηγική, λανσάροντας ένα νέο πρότυπο πολυτελών διακοπών στο νησί. Αν και η Κέρκυρα φημίζεται για τα μεγάλα της ξενοδοχεία, το Destsetters, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες των δύο διαφορετικών επενδύσεων, στοχεύει στην ανάπτυξη ενός νέου, πιο προσωποποιημένου μοντέλου διακοπών, που στόχο έχει να αναδείξει την τοπική εμπειρία αλλά και την επαφή με τη φύση του νησιού.

The Yard Corfu: Ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά ενός ελαιώνα
Ξεκινώντας με το υπό κατασκευή The Yard Corfu, το Destsetters δημιουργεί την ιδέα ενός πολυτελούς boutique ξενοδοχείου που δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία στην καρδιά ενός παλιού Ελαιώνα. Με βασικό κανόνα να μην κοπεί ούτε ένα δέντρο, η αυλή του The Yard παρουσιάζει μια σειρά από δραστηριότητες για τους ταξιδιώτες, αφού το υπαίθριο αυτό facility μετατρέπεται σε σημείο αναφοράς όλης της διαμονής. Όπως αναφέρουν τα στελέχη του Destsetters, “Στόχος είναι να συνυπάρξει ο ταξιδιώτης με τη φύση, και να περάσουμε σε μία εποχή δημιουργίας καταλυμάτων πιο φιλικών για τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον”.

Spiritual Living Corfu: Το πρώτο multi-property Villa Brand

Διατηρώντας την ίδια φιλοσοφία σχετικά με το sustainability, το δεύτερο hospitality project που ετοιμάζεται στην Κέρκυρα από την ομάδα του Destsetters, φέρει τον τίτλο Spiritual Living Corfu. Η συγκεκριμένη επιχείρηση αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο multi-property luxury brand για Βίλες και Εμπειρίες στο νησί. Τοποθετώντας στο επίκεντρο το meditation και τον πιο “πνευματικό” τρόπο διακοπών, το νέο πολυτελές brand της Κέρκυρας έρχεται να συνδυάσει μια σειρά από Design Villas & Experiences, δημιουργώντας ένα ενιαίο brand με κοινά χαρακτηριστικά και εμπειρίες – ακόμη και όταν τα καταλύματα βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία στο νησί.

Στη φωτογραφία, το The Yard Corfu.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024