Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Radisson Blu Park Hotel Athens επαναλειτουργεί με τη σφραγίδα του φορέα πιστοποίησης SGS
Ξενοδοχεία

Το Radisson Blu Park Hotel Athens επαναλειτουργεί με τη σφραγίδα του φορέα πιστοποίησης SGS

Το ξενοδοχείο προσφέρει πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια (2019-2020) με όλες τις σύγχρονες ανέσεις σε urban nature χαρακτήρα και διαθέτει πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής της Radisson Hotel Group με τη σφραγίδα του κορυφαίου φορέα πιστοποίησης SGS.

“Η περίοδος που διανύουμε απαιτεί συνέργειες και τη δημιουργία κλίματος ασφάλειας, για το λόγο αυτό διαμορφώνουμε πιο ευέλικτες πολιτικές ακύρωσης, όχι μόνο για όσους πελάτες μας έχουν προβεί ήδη σε κρατήσεις, αλλά και για όλες τις μελλοντικές συνεργασίες. Η ασφάλεια και η υγεία του προσωπικού μας, των επισκεπτών και όλων των συνεργατών μας αποτελεί κορυφαία μας προτεραιότητα”, αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel Athens, που άνοιξε και πάλι από την 1η Ιουλίου.

Το ξενοδοχείο συνεργάζεται στενά με τις τοπικές αρχές στην Ελλάδα και τους συμβούλους υγείας και ασφάλειάς του, για ένα προσαρμοσμένο σχέδιο δράσης για κάθε τμήμα του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφάλειας που ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, οι κρατικοί φορείς και η Radisson Hotel Group (cleaning & safety protocol video) για τον COVID-19.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Radisson Blu Park Hotel Athens που αποτελούν σημείο αναφοράς ιδιαίτερα αυτή την εποχή είναι:

  • Τo Radisson Blu Park Hotel Athens βρίσκεται απέναντι από το Πεδίον του Άρεως που αποτελεί το μεγαλύτερο πάρκο και όαση πρασίνου της πόλης και σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
  • Προσφέρει πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια (2019-2020) με όλες τις σύγχρονες ανέσεις σε urban nature χαρακτήρα.
  • Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν ανοιγόμενα/ανακλινόμενα παράθυρα και πολλά από αυτά μπαλκονόπορτες με θέα το Πεδίον του Άρεως ή την Ακρόπολη.
  • Πισίνα στο roof top με 360 μοίρες πανοραμική θέα στην Ακρόπολη τον Λυκαβηττό και το Πεδίον του Άρεως.
  • Το open air εστιατόριο St’Astra Blu δίπλα στην πισίνα στο roof top του ξενοδοχείου με μοναδική θέα σε όλη την Αθήνα (λειτουργεί από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο).
  • Το βραβευμένο εστιατόριο St’Astra στον 9ο όροφο με θέα την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και τη φωτισμένη πόλη. Διαθέτει γυάλινα ανοιγόμενα πάνελ και προσφέρεται για εταιρικές εκδηλώσεις.
  • Συνεδριακές αίθουσες 1000 τ.μ., Silver Forest, Atlantis, Green Garden (με φυσικό φωτισμό και ανοιγόμενα παράθυρα με θέα το Πεδίον του Άρεως). 
  • Parking υπόγειο 300 θέσεων.
  • Πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής της Radisson Hotel Group με τη σφραγίδα του κορυφαίου φορέα πιστοποίησης SGS.

Σημειώνεται ότι το Radisson Blu Park Hotel Athens ανήκει στο δίκτυο των Bike Friendly Hotel και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να γνωρίσουν την Αθήνα με ποδήλατο.

Παράλληλα με το ξενοδοχείο, το τμήμα εξωτερικών εκδηλώσεων True Catering by Radisson Blu Park Hotel, επαναλειτουργεί τον Ιούλιο 2020 και είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων να εξυπηρετήσει στις εγκαταστάσεις τους ή στους επιλεγμένους συνεργαζόμενους χώρους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024