Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTο Aegialis Hotel & Spa στην Αμοργό πιστοποιήθηκε με το TÜV AUSTRIA Covid-Shield
Ξενοδοχεία

Tο Aegialis Hotel & Spa στην Αμοργό πιστοποιήθηκε με το TÜV AUSTRIA Covid-Shield

Μετά από στοχευμένες επιθεωρήσεις, το πολυτελές ξενοδοχείο Aegialis Hotel & Spa και το εστιατόριο 'Nissi', έλαβε την πιστοποίηση, με την οποία διασφαλίζεται ότι σε όλους τους χώρους τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19.

H TÜV Austria πιστοποίησε με επιτυχία το ξενοδοχείο 5 αστέρων Aegialis Hotel & Spa στην Αμοργό. Το γνωστό ξενοδοχείο, που ξεχωρίζει για τη μοναδική φιλοξενία του και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει στους επισκέπτες του, αποτελεί το πρώτο στις Κυκλάδες που έλαβε την πρωτοποριακή πιστοποίηση TÜV Austria CoVid Shield σε επίπεδο “Principal”.

Επίσης πιστοποιήθηκε με το TÜV AUSTRIA CoVid Shield και το εστιατόριο του ξενοδοχείου “Nissi”, με το επίπεδο “Principal”.

Η TÜV Austria, με στόχο να σταθεί ουσιαστικά στο πλευρό των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και στην επανεκκίνηση που φέρνει μαζί της νέες προκλήσεις, συμβάλλει στην ασφαλή επαναλειτουργία των τουριστικών καταλυμάτων με το TÜV Austria CoVid Shield. Το καινοτόμο σχήμα πιστοποίησης ενισχύει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών από την Ελλάδα και απ’ όλο τον κόσμο και δίνει στίγμα αισιοδοξίας για την ομαλή δραστηριοποίηση των επιχειρήσεων του κλάδου.

Μετά από στοχευμένες επιθεωρήσεις, το πολυτελές ξενοδοχείο Aegialis Hotel & Spa και το εστιατόριο “Nissi”, έλαβε την πιστοποίηση, με την οποία διασφαλίζεται ότι σε όλους τους χώρους τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19. Επιπλέον, επιβεβαιώνεται ότι διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές και έχει αναπτύξει μηχανισμούς κατά της μετάδοσης της νόσου. Το TÜV Austria CoVid Shield αποτελεί εχέγγυο ασφάλειας, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των επισκεπτών, ενώ αποδεικνύει έμπρακτα ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις που επιβεβαιώνουν την ετοιμότητά του.

Ο διευθύνων σύμβουλος κ. Σταμάτης Γιαννακόπουλος του Aegialis Hotel & Spa, δήλωσε με αφορμή την πιστοποίηση: “Σε μια εποχή που ο ελληνικός τουρισμός δίνει τις δικές του εξετάσεις, η λήψη του TÜV Austria Covid Shield, από μια εταιρεία υψηλού κύρους όπως είναι η  TÜV Austria αποτελεί για μας μια ιδιαίτερα σημαντική εγγύηση ετοιμότητας απέναντι στους επισκέπτες μας. Επιπλέον, είναι κίνητρο σιγουριάς για την πρόληψη κατά της εξάπλωσης της νόσου τώρα που περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να δείξουμε στην πράξη το υψηλό αίσθημα ευθύνης”.

Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV Austria CoVid Shield αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης, που απευθύνεται σε όλους τους κλάδους επιχειρήσεων, αλλά έχει βρει ιδιαίτερα μεγάλη αποδοχή στους κλάδους της φιλοξενίας και της εστίασης, αποτελώντας “εγγύηση” και διαβατήριο επιχειρηματικής συνέχειας και αξιοπιστίας. Το TÜV Austria CoVid Shield είναι η εγγύηση για την ασφαλή επανεκκίνηση των επιχειρήσεων και του τουρισμού, από έναν Οργανισμό Πιστοποίησης Διεθνούς Κύρους και Εμβέλειας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024