Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Walt Disney World επαναλειτουργεί στη Φλόριντα εν μέσω έξαρσης του COVID-19
Θεματικά πάρκα

Το Walt Disney World επαναλειτουργεί στη Φλόριντα εν μέσω έξαρσης του COVID-19

Οι επισκέπτες θα πρέπει να φορούν μάσκες και να τηρούν και άλλα μέτρα ασφαλείας σε όλο το συγκρότημα στο Ορλάντο.

Το Walt Disney World Resort ξανανοίγει στη Φλόριντα παρά την αύξηση των κρουασμάτων του COVID-19 σε ολόκληρη την αμερικανική πολιτεία. Το Magic Kingdom και το Animal Kingdom άνοιξαν το περασμένο Σάββατο. Το Epcot και τα Hollywood Studios της Disney αναμένεται να ακολουθήσουν στις 15 Ιουλίου. Οι επισκέπτες θα πρέπει να φορούν μάσκες και να τηρούν και άλλα μέτρα ασφαλείας σε όλο το συγκρότημα στο Ορλάντο.

Πάνω από το ένα τέταρτο του εκατομμυρίου κρούσματα COVID-19 έχουν αναφερθεί στη Φλόριντα, και 4.197 θάνατοι.

Η Disney έκλεισε για πρώτη φορά το θέρετρο τον περασμένο Μάρτιο κατά τους πρώτους μήνες της επιδημίας στην Αμερική. Ενώ τα κρούσματα βρίσκονταν συγκεντρωμένα σε μεγάλο βαθμό στη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια στην αρχή, η Φλόριντα συγκαταλέγεται μεταξύ πολλών πολιτειών που σημείωσαν αύξηση των περιπτώσεων τις τελευταίες εβδομάδες.

Στην επαρχία Orange, όπου βρίσκεται το θέρετρο, οι αρχές έχουν αναφέρει 16.630 κρούσματα – από τους υψηλότερους αριθμούς στη Φλόριντα. Ως αποτέλεσμα, πολλές πόλεις και κομητείες σε όλη τη Φλόριντα έχουν επαναφέρει τους περιορισμούς που άρχισαν τον Μάιο όταν άρχισαν να μειώνονται τα κρούσματα.

Παρά το ξέσπασμα, εκατοντάδες άνθρωποι έφτασαν στη “ναυαρχίδα” της Disney το περασμένο Σάββατο.

Κάποια από τα ανταγωνιστικά θέρετρα, όπως τα Universal Orlando και SeaWorld Orlando, άνοιξαν ξανά για τους επισκέπτες πριν από αρκετές εβδομάδες.

Η Disney έχει επίσης ξαναρχίσει περιορισμένες δραστηριότητες στα τέσσερα θεματικά πάρκα της στην Ασία και στο Disney Springs – ένα υπαίθριο εμπορικό κέντρο στο Ορλάντο. Η Disney ανέφερε έσοδα 1,4 δισ. δολ. τους πρώτους τρεις μήνες του 2020.

“Ο κόσμος αλλάζει γύρω μας, αλλά πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να ανοίξουμε με ασφάλεια και υπευθυνότητα”, δήλωσε ο Josh D’Amaro, πρόεδρος του θεματικού πάρκου της Disney, σε συνέντευξή του στους New York Times. “Ο COVID είναι εδώ και έχουμε ευθύνη να βρούμε την καλύτερη προσέγγιση για ασφαλή λειτουργία σε αυήν τη νέα κανονικότητα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024