Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Ανοίγει σήμερα το Fresh Hotel Athens με πρωτόκολλο ασφάλειας 'Safe Stay'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Ιούλιος 2020, 14:53

Το 'Safe Stay' είναι το πρωτόκολλο ασφάλειας του Fresh Hotel, που εστιάζει σε βελτιωμένες πρακτικές καθαρισμού, ανέπαφες κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και αυστηρές πολιτικές στο χώρο εργασίας, για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων που παρουσιάζονται από την πανδημία του COVID-19.


Σύμφωνα με τη διοίκηση του ξενοδοχείου, το Fresh Hotel έχει επενδύσει χρόνο και προσπάθεια για να προετοιμαστεί για το σημερινό του άνοιγμα με βάση τα πρότυπα υγείας και ασφάλειας που ανακοινώθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση και τις υγειονομικές αρχές.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο έχει αναπτύξει το δικό του πρωτόκολλο “Safe Stay”, το οποίο εστιάζει σε βελτιωμένες πρακτικές καθαρισμού, ανέπαφες κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και αυστηρές πολιτικές στο χώρο εργασίας για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων που παρουσιάζονται από το COVID-19.

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου επιθυμούν όλοι οι επισκέπτες να “νιώσουν φρέσκοι, ανέμελοι και να ζήσουν μια ασφαλή εμπειρία”.

Το Fresh Hotel βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, με ξεχωριστή ατμόσφαιρα και εξατομικευμένες υπηρεσίες. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο, με λιτές γραμμές, ζωντανά χρώματα και 133 δωμάτια (superior, executive, suites).

Σημειώνεται ότι τα Design Hotels (μέλος των οποίων είναι και το Fresh Hotel Athens) και το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Starwood Preferred Guest συνεργάζονται, προσφέροντας στα μέλη του SPG την ευκαιρία να κερδίσουν Starpoints για τη διαμονή τους σε επιλεγμένους προορισμούς, όπου βρίσκονται Design Hotels.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top