Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΆνοιξε η Disneyland στο Παρίσι με μέτρα προστασίας απέναντι στον COVID-19
Θεματικά πάρκα

Άνοιξε η Disneyland στο Παρίσι με μέτρα προστασίας απέναντι στον COVID-19

Στην είσοδο του χώρου δε διατίθενται εισιτήρια, ενώ δεν επαναλειτουργούν τα παιχνίδια εκείνα στα οποία είναι δύσκολο να τηρηθούν οι αποστάσεις.

Η Disneyland στο Παρίσι υποδέχτηκε σήμερα επισκέπτες, έπειτα από τέσσερις μήνες που παρέμεινε κλειστή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με μάσκες και κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, οι πρώτοι επισκέπτες έφθασαν το πρωί.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, όπως και η ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίων.

Οι επισκέπτες στο θεματικό πάρκο, το οποίο έχει επιβάλει όριο στον αριθμό των επισκεπτών, καλούνται να κρατούν αποστάσεις ενός μέτρου μεταξύ τους, ενώ εκατοντάδες αντισηπτικά και βρύσες για το πλύσιμο των χεριών βρίσκονται διασκορπισμένα στους χώρους του θεματικού πάρκου.

Στην είσοδο του χώρου δε διατίθενται εισιτήρια, ενώ δεν επαναλειτουργούν τα παιχίδια εκείνα στα οποία είναι δύσκολο να τηρηθούν οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Κλειστά παραμένουν επίσης τα εργαστήρια για face painting και οι παιδικές χαρές που βρίσκονται μέσα στους χώρους της Disneyland.

Αν και η Walt Disney World άνοιξε και τα δύο δημοφιλέστερα θεματικά πάρκα της στο Ορλάντο το περασμένο Σάββατο, παρά την έξαρση του κορονοϊού στην Φλόριντα., στο Χονγκ Κονγκ η εταιρεία αποφάσισε να κλείσει προσωρινά την Disneyland λόγω της αύξησης των κρουσμάτων εκεί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024