Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θεματικά πάρκα

Άνοιξε η Disneyland στο Παρίσι με μέτρα προστασίας απέναντι στον COVID-19

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Ιούλιος 2020, 15:45

Στην είσοδο του χώρου δε διατίθενται εισιτήρια, ενώ δεν επαναλειτουργούν τα παιχνίδια εκείνα στα οποία είναι δύσκολο να τηρηθούν οι αποστάσεις.


Η Disneyland στο Παρίσι υποδέχτηκε σήμερα επισκέπτες, έπειτα από τέσσερις μήνες που παρέμεινε κλειστή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με μάσκες και κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.


Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, οι πρώτοι επισκέπτες έφθασαν το πρωί.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, όπως και η ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίων.

Οι επισκέπτες στο θεματικό πάρκο, το οποίο έχει επιβάλει όριο στον αριθμό των επισκεπτών, καλούνται να κρατούν αποστάσεις ενός μέτρου μεταξύ τους, ενώ εκατοντάδες αντισηπτικά και βρύσες για το πλύσιμο των χεριών βρίσκονται διασκορπισμένα στους χώρους του θεματικού πάρκου.

Στην είσοδο του χώρου δε διατίθενται εισιτήρια, ενώ δεν επαναλειτουργούν τα παιχίδια εκείνα στα οποία είναι δύσκολο να τηρηθούν οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Κλειστά παραμένουν επίσης τα εργαστήρια για face painting και οι παιδικές χαρές που βρίσκονται μέσα στους χώρους της Disneyland.

Αν και η Walt Disney World άνοιξε και τα δύο δημοφιλέστερα θεματικά πάρκα της στο Ορλάντο το περασμένο Σάββατο, παρά την έξαρση του κορονοϊού στην Φλόριντα., στο Χονγκ Κονγκ η εταιρεία αποφάσισε να κλείσει προσωρινά την Disneyland λόγω της αύξησης των κρουσμάτων εκεί.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top