Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΡιζικά αναβαθμισμένο και με νέα ταυτότητα το Angelina Boutique Escape στην Αίγινα
Ξενοδοχεία

Ριζικά αναβαθμισμένο και με νέα ταυτότητα το Angelina Boutique Escape στην Αίγινα

Ο διακεκριμένος interior designer Άγγελος Αγγελόπουλος επιμελήθηκε τη νέα εικαστική ταυτότητα προσδίδοντας στο ξενοδοχείο ένα πιο κοσμοπολίτικο ύφος με έντονα νοσταλγικές πινελιές από τις δεκαετίες του '50 και του '60.

Ριζικά αναβαθμισμένο και με νέο όνομα υποδέχεται το Angelina Boutique Escape τη φετινή τουριστική περίοδο.

Η επιχείρηση ολοκλήρωσε την ανακαίνισή της και πλέον αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές διαμονής για τους επισκέπτες της Αίγινας. Η αναβάθμιση δεν περιορίστηκε μόνο στα 34 δωμάτια και σουίτες του Angelina, αλλά κάλυψε επίσης το χώρο της πισίνας και ιδίως το πρωινό.

Το Angelina βρίσκεται στο χωριό Πέρδικα, μόλις 10 λεπτά από την πόλη. Εκεί λειτουργεί και η δεύτερη επιχείρηση της οικογένειας Μαρτή, το φημισμένο για τη θαλασσινή του κουζίνα εστιατόριο “Νώντας”, το οποίο λειτουργεί ήδη από το 1936.

“Θέλουμε να ξανασυστήσουμε την επιχείρησή μας στο ταξιδιωτικό κοινό με το νέο της όνομα και design, καθώς με την ανακαίνισή του το Angelina μετατράπηκε σε ένα από τα καλύτερα boutique καταλύματα της Αίγινας”, τόνισε η κα Σωζία Μαρτή, διαχειρίστρια του Angelina. “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το διακεκριμένο interior designer Άγγελο Αγγελόπουλο, ο οποίος επιμελήθηκε τη νέα εικαστική ταυτότητα προσδίδοντας στο ξενοδοχείο ένα πιο κοσμοπολίτικο ύφος με έντονα νοσταλγικές πινελιές. Η νέα αισθητική ‘δένει’ ιδανικά με τη διαχρονική φιλοσοφία μας που είναι η επιθυμία μας να προσφέρουμε σε όλους τους διαμένοντες εγκάρδια φιλοξενία και άριστο φαγητό”.

Το Angelina αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσει κανείς τους θησαυρούς της Αίγινας. Το νησί διαθέτει εύκολη και φθηνή πρόσβαση από την Αθήνα, εξαιρετικές παραλίες καθώς και ιστορικά μνημεία όπως τον εμβληματικό ναό της Αφαίας, τη μεσαιωνική Παλιόχωρα και τα κτίρια της εποχής του Καποδίστρια. Μεγάλον αριθμό επισκεπτών προσελκύει το φημισμένο προσκύνημα του Αγίου Νεκταρίου, ενώ η τοπική γαστρονομία βασίζεται στο φρέσκο ψάρι και τις δεκάδες μεταμορφώσεις του φιστικιού Αιγίνης. Πλοιάρια συνδέουν με συχνά δρομολόγια το χωριό της Πέρδικας με την καταπράσινη νησίδα της Μονής, όπου βρίσκεται μια από τις πιο εξωτικές παραλίες του Σαρωνικού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024