Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Η Zeus International βραβεύεται ξανά σε θεσμό επιχειρηματικής αριστείας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Ιούλιος 2020, 16:32

Η Zeus International βραβεύτηκε ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ξενοδοχειακή εταιρεία στην Ελλάδα.


Μία ακόμη διάκριση κέρδισε η Zeus International για την πορεία της στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο, ως μια από τις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις για το 2020.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση “Diamonds of the Greek Economy 2020”, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton, η Zeus International βραβεύτηκε ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ξενοδοχειακή εταιρία στην Ελλάδα.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Χάρης Σιγανός, διευθύνων σύμβουλος της Zeus International και στο σύντομο μήνυμά του μίλησε για το όραμα της εταιρείας: “Πετύχαμε το στοίχημα που είχαμε βάλει από την αρχή, να κάνουμε την ελληνική ξενοδοχεία εξαγώγιμο προϊόν.  Σήμερα, η δραστηριότητά μας είναι μεγαλύτερη από 50% στο εξωτερικό”. Υποστήριξε ότι η επιτυχία της εταιρείας  ως ταχύτερα αναπτυσσόμενη στον τομέα εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων “είναι αποτέλεσμα τριών πραγμάτων: της συνέχειας της συνέπειας και των αρχών της ελληνικής φιλοξενίας”. Κλείνοντας, ο κ. Σιγανός αφιέρωσε το βραβείο στα στελέχη και στο προσωπικό του Ομίλου.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων εν Ελλάδι επιχειρήσεων καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Πολιτείας. Η New Times Publishing είναι η διοργανώτρια εταιρεία του θεσμού “Diamonds of the Greek Economy 2020” ενώ η αξιολόγησή των επιχειρήσεων έγινε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων μεταξύ των οποίων είναι: κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κ.λπ. Ταυτοχρόνως συνυπολογίζονται συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς επίσης και η αντίστοιχη σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Σημειώνεται ότι, η Ζeus International συνεχίζει την ανοδική πορεία της στον χώρο του τουρισμού με την πιο πρόσφατη επένδυση το ξενοδοχείο στην Κάνιγγος 21 στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, ο όμιλος διαχειρίζεται ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Ιταλία, Κύπρο, Ρουμανία, Κροατία ενώ δραστηριοποιείται και στη Βουλγαρία.Στη φωτογραφία, ο κ. Χάρης Σιγανός, διευθύνων σύμβουλος της Zeus International (αριστερά), παραλαμβάνει το βραβείο.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top