Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΚοινά τεστ COVID-19 για τους επιβάτες ζητούν ευρωπαϊκές και αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες
Αερομεταφορές

Κοινά τεστ COVID-19 για τους επιβάτες ζητούν ευρωπαϊκές και αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες

Ενιαίο σύστημα ελέγχου για τον COVID-19 για τους επιβάτες των υπερατλαντικών πτήσεων προτείνουν μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, ώστε να επιστρέψει σε κανονικούς, προ COVID-19 ρυθμούς, η αεροπορική κίνηση μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής.

Σε επιστολή τους προς τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές αρχές οι επικεφαλής κορυφαίων αεροπορικών εταιρειών και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού (British Airways, American Airlines, United Airlines και Lufthansa), ζητούν τη δημιουργία κοινού προγράμματος ελέγχου για τους επιβάτες υπερατλαντικών πτήσεων.

Μεταξύ άλλων, η επιστολή αναφέρει: “Δεδομένης της αναμφισβήτητης σημασίας των υπερατλαντικών αεροπορικών ταξιδιών τόσο στην παγκόσμια οικονομία όσο και στην οικονομική ανάκαμψη των επιχειρήσεων μας, πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας να βρούμε έναν τρόπο για να ξεκινήσουμε εκ νέου τις αεροπορικές υπηρεσίες μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης. Εκτός από όλες τις σημαντικές και πρωτοφανείς δράσεις που κυβερνήσεις και αεροπορικές εταιρείες λαμβάνουν για να αποτρέψουν την εξάπλωση του COVID-19, ένα συντονισμένο πρόγραμμα τεστ γοια COVID-19 θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την δημιουργία εμπιστοσύνης, ώστε να επιτραπεί η συνέχιση των υπηρεσιών χωρίς απαιτήσεις καραντίνας ή άλλους περιορισμούς εισόδου. Τα τεστ COVID-19 γίνονται όλο και πιο συχνά σε όλο τον κόσμο ως εργαλείο για την αποφυγή αυτών των άλλων πιο ενοχλητικών μέτρων”.

Παραλήπτες ήταν ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Michael Paine και η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ylva Johansson. Την επιστολή υπογράφουν οι Scott Kirby, γενικός εκτελεστικός διευθυντής της United, Carsten Spohr, πρόεδρος ΔΣ του Ομίλου Lufthansa, Doug Parker, γενικός εκτελεστικός διευθυντής της American Airlines και Willie Walsh, γενικός εκτελεστικός διευθυντής της IAG.

Letter From US & EU Car…

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024