Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTÜV Austria CoVid Shield για το Marbella Corfu Hotel
Ξενοδοχεία

TÜV Austria CoVid Shield για το Marbella Corfu Hotel

Μετά την ολοκλήρωση πολλαπλών επιθεωρήσεων, η εταιρεία πιστοποίησε το πολυτελές ξενοδοχείο, επιβεβαιώνοντας ότι τηρούνται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19 στις εγκαταστάσεις του, καθώς και το ότι διαθέτει όλες τις κατάλληλες υποδομές και διαδικασίες για την αποφυγή εξάπλωσης της νόσου.

H TÜV Austria πιστοποίησε το πεντάστερο ξενοδοχείο Marbella Corfu Hotel της Κέρκυρας, με το Σχήμα Πιστοποίησης TÜV Austria CoVid Shield, σε επίπεδο “Principal”. Το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή της Κέρκυρας, με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και υποδέχεται τους επισκέπτες του από το 1971.

Μετά την ολοκλήρωση πολλαπλών επιθεωρήσεων η εταιρεία πιστοποίησε ακόμη ένα πολυτελές ξενοδοχείο επιβεβαιώνοντας ότι τηρούνται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19 στις εγκαταστάσεις του, καθώς και το ότι διαθέτει όλες τις κατάλληλες υποδομές και διαδικασίες για την αποφυγή εξάπλωσης της νόσου.

Το καινοτόμο σχήμα με την υπογραφή παγκοσμίου κύρους της TÜV Austria ενισχύει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών που επιλέγουν το Marbella Corfu για αξέχαστες διακοπές. Στο πλαίσιο της πιστοποίησης, η Γενική Διεύθυνση του Marbella Corfu Hotel, υπογράμμισε: “Μετά τη δύσκολη συγκυρία που αντιμετωπίσαμε το προηγούμενο διάστημα με την εξάπλωση του COVID-19, η TÜV Austria δίνει στα ξενοδοχεία και σε όλο τον κλάδο του Τουρισμού την ευκαιρία να ξαναχτίσουν την εμπιστοσύνη των επισκεπτών. Με αισιοδοξία και την ελπίδα ότι η επιστροφή στην κανονικότητα θα είναι ομαλή, συνεχίζουμε για ένα υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι που και φέτος θα είναι μοναδικό για όλους, με την υπογραφή αξιοπιστίας της TÜV Austria”.

Σημειώνεται ότι το σχήμα πιστοποίησης TÜV Austria CoVid Shield απευθύνεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας (ξενοδοχεία, καταλύματα), εστίασης, παρασκευής και μεταποίησης τροφίμων, μεταφορικές εταιρείες και εφοδιαστική αλυσίδα (supply chain), λιανικού εμπορίου (supermarkets, εμπορικά καταστήματα, εμπορικά κέντρα), άθλησης και γυμναστικής, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά κέντρα, σχολεία, εταιρείες διαχείρισης εγκαταστάσεων (facility management) κ.ά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024