Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Έναρξη λειτουργίας για το Divani Caravel από το Σάββατο 25 Ιουλίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Ιούλιος 2020, 13:17

Με προτεραιότητα την ασφάλεια τόσο των πελατών όσο και των υπαλλήλων, και με πλήρη σεβασμό στα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις διαδικασίες λειτουργίας που ορίζει η Ελληνική Κυβέρνηση και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη παρουσιάζει το 'Clean & Healthy Stay Commitment'.


Με οδηγό την αφοσίωση στην αυθεντική και παράλληλα κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας, που πάνω από 60 χρόνια προσφέρει ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη και μετά την επαναλειτουργία του Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι, Divani Palace Acropolis στην Ακρόπολη, Divani Corfu Palace στην Κέρκυρα και Divani Palace Larissa στην Λάρισα ανακοινώνεται και το άνοιγμα του ξενοδοχείου Divani Caravel, ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία στην “καρδιά” της Αθήνας, από 25 Ιουλίου.

Με προτεραιότητα την ασφάλεια τόσο των πελατών όσο και των υπαλλήλων, και με πλήρη σεβασμό στα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις διαδικασίες λειτουργίας που ορίζει η Ελληνική Κυβέρνηση και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη παρουσιάζει το “Clean & Healthy Stay Commitment”.Διατηρώντας το υψηλό επίπεδο παροχών και ανέσεων και ενισχύοντας την εμπειρία του επισκέπτη, επανασχεδιάστηκε η λειτουργία του ξενοδοχείου με διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας. Επενδύοντας ιδιαίτερα στους ανοιχτούς χώρους του ξενοδοχείου στο Roof Garden, o επισκέπτης θα βρει το Thea Pool Restaurant το οποίο λειτουργεί όλη μέρα. Στον ίδιο χώρο θα βρει και την πισίνα του ξενοδοχείου, η οποία είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους κατοίκους της πόλης.

Αναγνωρίζοντας την έντονη ανάγκη για αυξημένη παροχή υπηρεσιών σε ψηφιακή μορφή ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη έχει προβεί σε επένδυση τεχνολογικής υπεροχής όπου θα προσφέρει στον πελάτη τη δυνατότητα για online check in & check out ώστε να μειώνεται η ώρα αναμονής του στους κοινόχρηστους χώρους. Επίσης δίνεται η δυνατότητα χρήσης ηλεκτρονικού μενού και κράτησης τραπεζιού στα εστιατόρια του ξενοδοχείου δημιουργώντας ένα περιβάλλον με διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας και τεχνολογίας με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση του επισκέπτη, ώστε να συνεχίζει να απολαμβάνει ξένοιαστα την διαμονή του.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top