Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜιχ. Ζορπίδης: 'Αγία και τζαμί δε γίνεται', στοπ στις εκδρομές στην Πόλη
Τουριστικά γραφεία

Μιχ. Ζορπίδης: 'Αγία και τζαμί δε γίνεται', στοπ στις εκδρομές στην Πόλη

'Εγώ δεν μπορώ να γράψω στο πρόγραμμά μου ότι θα πάμε να επισκεφτούμε την Αγία Σοφία ως τζαμί. Αγία και τζαμί δε γίνεται!', δήλωσε ο κ. Μιχάλης Ζορπίδης του Zorpidis Travel.

Ο κ. Μιχάλης Ζορπίδης, από το ομώνυμο τουριστικό γραφείο, ανακοίνωσε ότι πως σταματά τις εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη.

Σταματά τις εκδρομές προς την Κωνσταντινούπολη για όσο καιρό παραμείνει τζαμί η Αγία Σοφία το ταξιδιωτικό πρακτορείο Zorpidis Travel, όπως διεμήνυσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του γραφείου και πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης, σημειώνοντας πως και “Αγία και τζαμί δε γίνεται”.

Συγκεκριμένα ο κ. Ζορπίδης είπε: “Από τη Μακεδονία υπήρχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Κωνσταντινούπολη. Από μικρό παιδί έμαθα ότι η Αγία Σοφία είναι μουσείο και όχι τζαμί. Ας το δει ο κ. Ερντογάν. Εμείς δε θα κάνουμε τις εκδρομές μας. Όσο η Αγία Σοφία είναι τζαμί, το έχω αποφασίσει όταν ανοίξουν τα σύνορα, δε θα κάνω εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή την περίοδο έτσι κι αλλιώς λόγω κορονοϊού δε γίνονται εκδρομές. Η Αγία Σοφία δεν μπορεί να είναι τζαμί. Αυτό θα κάνω εγώ στη δικιά μου επιχείρηση. Δεν έχω συζητήσει με άλλους συναδέλφους μου. Εγώ δεν μπορώ να γράψω στο πρόγραμμά μου ότι θα πάμε να επισκεφτούμε την Αγία Σοφία ως τζαμί. Αγία και τζαμί δε γίνεται!”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024