Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Δράσεις 'συμμαχίας' τουριστικών γραφείων Ελλάδας - Κύπρου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Ιούλιος 2020, 15:44

Τουριστικά γραφεία, μέλη των Ενώσεων της FedHATTA, και κυπριακά – μέλη της ACTA δημιούργησαν προτάσεις οργανωμένων πακέτων που διοχέτευσαν αντίστοιχα στους επαγγελματίες των δύο χωρών.


Με σκοπό να εισαγάγουν κίνητρα για τα τουριστικά γραφεία, αλλά και τους ταξιδιώτες της Ελλάδας και της Κύπρου, και να τονώσουν τη ροή των οργανωμένων ταξιδίων, η Ομοσπονδία FedHATTA και ο ACTA (Σύνδεσμος Κυπριακών Τουριστικών Γραφείων), ένωσαν τις δυνάμεις τους, σε μια κοινή δράση.

Στη δράση αυτή συμμετείχαν τουριστικά γραφεία, μέλη των Ενώσεων της FedHATTA, και κυπριακά – μέλη του ACTA, τα οποία δημιούργησαν προτάσεις οργανωμένων πακέτων που διοχέτευσαν αντίστοιχα στους επαγγελματίες των δύο χωρών.

Την Δευτέρα 27 Ιουλίου, οι δύο πλευρές πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη, με τη συμμετοχή, εκτός των τουριστικών γραφείων που συμμετείχαν σε αυτό το πρόγραμμα, του εμπορικού διευθυντή της Aegean Airlines κ. Στέφανου Σαδόπουλου, της διεύθύντριας Marketing και Πωλήσεων γραφείου Αθήνας του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου, κας Ιωάννας Χατζηκωστή, του προέδρου του ACTA κ. Βασίλη Σταματάρη, του προέδρου FedHATTA κ. Λύσανδρου Τσιλίδη και του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας και προέδρου ΗΑΤΤΑ κ. Νικόλα Κελαϊδίτη.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της FedHATTA, “η δράση αυτή είναι μια ευκαιρία να τονώσουμε την ταξιδιωτική ροή μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, αλλά και να τονίσουμε την πλεονεκτική -αυτή την στιγμή- θέση, έναντι άλλων χωρών, στην οποία βρισκόμαστε, στην παγκόσμια κατάταξη, σε σχέση με την εξάπλωση της πανδημίας. Λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα, μπορούμε να διατηρήσουμε έναν έλεγχο, σε ό,τι αφορά στα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής. Λαμβάνοντας τις κατάλληλες δράσεις στον τουρισμό, μπορούμε να έχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε. Συνεχίζουμε αντίστοιχες δράσεις, με όλα τα μέλη των Συνδέσμων με τους οποίους συνεργαζόμαστε, παγκοσμίως”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top