Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τάσεις

Οι Βρετανοί προτιμούν... Κορνουάλη για το καλοκαίρι του 2020

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Ιούλιος 2020, 09:59

Από τις 23 Ιουνίου, που ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson ανακοίνωσε δωρεάν διανυκτερεύσεις σε καταλύματα -συμπεριλαμβανομένων των B&Bs- υπήρξε μια ραγδαία αύξηση στις αναζητήσεις μέσω Google για διακοπές στο Ην. Βασίλειο.


Ο ΟΤΑ My Late Deals πραγματοποίησε έρευνα σε 1.500 άτομα το διάστημα 3-5 Ιουνίου 2020, για να ανακαλύψει τους αγαπημένους προορισμούς εντός χώρας για τους Βρετανούς.

Από τις 23 Ιουνίου, που ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson ανακοίνωσε δωρεάν διανυκτερεύσεις σε καταλύματα -συμπεριλαμβανομένων των B&Bs- υπήρξε μια ραγδαία αύξηση στις αναζητήσεις μέσω Google για διακοπές στο Ην. Βασίλειο. Περίπου 14 εκατ. Βρετανοί αναμένεται να κάνουν φέτος διακοπές στη χώρα τους έως το Σεπτέμβριο, που ανοίγουν και πάλι τα σχολεία, δίνοντας οικονομική ώθηση 3,7 δισ. λιρών στη χώρα.

Σύφωνα με την Daily Mail, ο βρετανικός τουριστικός πράκτορας διακοπών στη Βρετανία Hoseasons δήλωσε ότι έχει προσλάβει επιπλέον προσωπικό τηλεπωλήσεων για να αντιμετωπίσει την επιπλέον ζήτηση για κρατήσεις για το 2021. Επίσης, οι κρατήσεις για παραθεριστικές κατοικίες αυξήθηκαν κατά 223% τον προηγούμενο μήνα σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2019.

Οι 10 κορυφαίες περιοχές για διακοπές εντός Ην. Βασιλείου είναι:

  1. Cornwall
  2. Devon
  3. Cumbria
  4. Dorset
  5. Lancashire
  6. Pembrokeshire
  7. North Yorkshire
  8. City of London
  9. Northumberland
  10. East Sussex
Επίσης, ιδιαίτερα δημοφιλή είναι τρία τουριστικά χωριά/πάρκα, τα Center Parcs, Butlins και Ribby Hall, ενώ στις πλέον αγαπητές πόλεις για διακοπές στην κορυφή βρίσκονται το Λονδίνο, το Εδιμβούργο, το Κάρντιφ και το Μπέλφαστ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top