Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η εξειδεικευμένη CLEAN EXPO, από 19 έως 22 Μαρτίου 2021, στο MEC Παιανίας

Τατιάνα Ρόκου - 29 Ιούλιος 2020, 12:45

Η CLEAN EXPO ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά εκθεσιακά μοντέλα, φιλοδοξεί να αποτελέσει το απόλυτα εξειδικευμένο event, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία ενημέρωσης, δικτύωσης, ανάπτυξης και εμπορικών συμφωνιών.


Η CLEAN EXPO, η νέα εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα με ολιστική προσέγγιση και επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, έρχεται να δώσει καινοτόμες, ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις για τους κλάδους του επαγγελματικού καθαρισμού και των πλυντηρίων-στεγνοκαθαριστηρίων.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 22 Μαρτίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας το οποίο διαθέτει άριστες υποδομές, πολύ μεγάλο parking και είναι εξαιρετικά προσβάσιμο με αυτοκίνητο ή Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η έκθεση CLEAN EXPO θα παρουσιάσει εκθέτες και εκθέματα από δύο βασικούς τομείς:

  • Cleaning sector: Ο τομέας θα παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού, προϊόντων και υπηρεσιών για τον επαγγελματικό καθαρισμό, την υγιεινή την απολύμανση και την εξυγίανση του περιβάλλοντος.
  • Laundry sector: Ο τομέας εστιάζει σε εξοπλισμό, τεχνολογίες προϊόντα και υπηρεσίες για επαγγελματικά πλυντήρια, στεγνοκαθαριστήρια και ταπητοκαθαριστήρια.

Η CLEAN EXPO ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά εκθεσιακά μοντέλα, φιλοδοξεί να αποτελέσει το απόλυτα εξειδικευμένο event, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία ενημέρωσης, δικτύωσης, ανάπτυξης και εμπορικών συμφωνιών.

H CLEAN EXPO απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και σε στελέχη από διάφορους κλάδους. Συγκεκριμένα την έκθεση θα επισκεφθούν:

  • Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών Επαγγελματικού Καθαρισμού
  • Εταιρείες Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facility Management)
  • Επιχειρήσεις και Καταστήματα Πλυντηρίων - Στεγνοκαθαριστιρίων και Ταπητοκαθαριστιρίων
  • Στελέχη από διάφορους κλάδους όπως: Ξενοδοχεία, Restaurant, Café, Νοσοκομεία, Εμπορικά Κέντρα, Εργοστάσια, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Αθλητικά Κέντρα, Δημόσιες Υπηρεσίες, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, Συγκροτήματα Γραφείων & Κατοικιών.

Η CLEAN EXPO θα έχει τη στήριξη από σημαντικούς κλαδικούς φορείς, ενώ η έντυπη καθώς και η ηλεκτρονική προβολή της έκθεσης εντός και εκτός Ελλάδος θα είναι ευρεία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top