Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

SanSal Boutique Hotel, νέα προσθήκη στο ξενοδοχειακό δυναμικό των Χανίων

Τατιάνα Ρόκου - 03 Αύγουστος 2020, 10:21

Βασική αρχή του σχεδιασμού του SanSal Boutique Hotel για το αρχιτεκτονικό γραφείο Pnoe Ath – Architecture & Design Studio, αποτέλεσε η δημιουργία μιας καθαρής ογκοπλασίας με απλές γραμμές και έντονη γεωμετρική αναγλυφικότητα, στοχεύοντας σε ένα ισορροπημένο, αυτοτελές και διαχρονικό περιβάλλον με μια διακριτική αίσθηση πολυτέλειας.


Η SWOT | Hospitality Management Company ανακοινώνει το άνοιγμα του νέου ξενοδοχείου SanSal Boutique Hotel, από την 1η Αυγούστου, στην πόλη των Χανίων.

Η νέα μονάδα φέρει το όνομα SanSal Boutique Hotel, εμπνευσμένο από την ιστορική τοποθεσία του ξενοδοχείου, μεταξύ των Ενετικών Τείχων, του Προμαχώνα San Salvatore και της παλαιότερης ελαιουργικής μονάδας της Ελλάδας (Πάρκο ΑΒΕΑ), στην περιοχή Νέα Χώρα Χανίων.Το SanSal Boutique Hotel βρίσκεται στην Ακτή Κανάρη, σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης, με εγκαταστάσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη και επιθυμία. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει 23 ηλιόλουστα δωμάτια και σουίτες, Rooftop Pool & Lounge, εστιατόριο με μεσογειακές γεύσεις και απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Βασική αρχή του σχεδιασμού του SanSal Boutique Hotel για το αρχιτεκτονικό γραφείο Pnoe Ath – Architecture & Design Studio, αποτέλεσε η δημιουργία μιας καθαρής ογκοπλασίας με απλές γραμμές και έντονη γεωμετρική αναγλυφικότητα, στοχεύοντας σε ένα ισορροπημένο, αυτοτελές και διαχρονικό περιβάλλον με μια διακριτική αίσθηση πολυτέλειας. Οι, επηρεασμένες από τον μοντερνισμό, όψεις του κτιρίου φέρουν μεγάλα ανοίγματα, τα οποία επιτρέπουν τη θέαση από και προς το λιμάνι, το παραλιακό μέτωπο της Νέας Χώρας και κυρίως τη θάλασσα, αναδεικνύοντας το φυσικό περιβάλλον και τον εγγύς αστικό ιστό με τις εμφανείς αναφορές στο ιστορικό παρελθόν της πόλης των Χανίων.


Τα δωμάτια έχουν κοινό βόρειο προσανατολισμό με θέα στην θάλασσα, σε όλους τους ορόφους του κτηρίου. Όλα τα στοιχεία επίπλωσης είναι από ξύλο δρυός σε απόχρωση σκούρας καρυδιάς, επιτυγχάνοντας έτσι μια συνεχόμενη αισθητική, η οποία βασίζεται στην ηρεμία, στην αισθητηριακή σχέση με φυσικά υλικά και στην καθαρότητα των λεπτομερειών και τελικών φινιρισμάτων. Όλος ο εσωτερικός διάκοσμος, τόσο των κοινόχρηστων χώρων όσο και των δωματίων έχει σαν στόχο να αναδείξει τον κυρίαρχο οπτικό παράγοντα, τη θάλασσα.

Η χωρική εμπειρία του SanSal Boutique Hotel ολοκληρώνεται στο φυτεμένο δώμα, όπου εκτείνεται η γραμμική πισίνα που καταλαμβάνει όλο το μήκος της βόρειας πλευράς του κτιρίου και ενοποιείται νοητά με την θάλασσα, εντείνοντας τις οπτικές φυγές και διευρύνοντας το οπτικό κάδρο του επισκέπτη.

Τη διαχείριση λειτουργίας και επικοινωνίας του νέου boutique hotel, έχει αναλάβει η SWOT | Hospitality Management Company.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top