Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Η Βίκυ Λοΐζου νέα γενική γραμματέας στο Υπουργείο Τουρισμού

Τατιάνα Ρόκου - 04 Αύγουστος 2020, 13:13

Η κα Βίκυ Λοΐζου, γενική γραμματέας Συντονισμού Οικονομικών και Αναπτυξιακών Πολιτικών, αναλαμβάνει χρέη γενικού γραμματέως στο Υπουργείο Τουρισμού.


Με τη σημερινή αλλαγή στο κυβερνητικό επιτελείο ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε, μεταξύ άλλων, την τοποθέτηση της κας Βίκυς Λοΐζου, στο Υπουργείο Τουρισμού, με καθήκοντα γενικού γραμματέως.

Ακόμη αποφασίστηκε:

  • Η αναβάθμιση του υφυπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, σε αναπλ. υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική
  • Η αναβάθμιση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση, σε αναπλ. υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.
  • Η τοποθέτηση του κ. Παναγιώτη Τσακλόγου στη θέση του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιου για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης.
  • Η τοποθέτηση της κας Ζωής Ράπτη, βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, σε θέση υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για τα θέματα Ψυχικής Υγείας.
  • Η τοποθέτηση του κ. Νικόλαου Ταγαρά, βουλευτή Κορινθίας, στη θέση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Η κα Λοΐζου είναι πολιτικός επιστήμων – διεθνολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ευρωπαϊκή Πολιτική και Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ειδικεύεται στον στρατηγικό σχεδιασμό και τις μεταρρυθμίσεις – ειδικότερα στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μεταρρυθμίσεων στο χώρο της οικονομίας και της αγοράς.

Έχει μεγάλη εμπειρία στη δημόσια διοίκηση κατέχοντας θέσεις ευθύνης διαδοχικά στο Υπουργείο Άμυνας, το Υπουργείο Παιδείας και το Υπουργείο Ανάπτυξης. Ειδικά στο Υπουργείο Ανάπτυξης ήταν υπεύθυνη για την παρακολούθηση και τον συντονισμό όλων των μεταρρυθμίσεων, καθώς και για τη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και διεθνείς οργανισμούς, όπως ο ΟΟΣΑ και η Παγκόσμια Τράπεζα.

Διετέλεσε αναπλ. γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας από τον Ιανουάριο 2016. Στις τελευταίες εθνικές εκλογές ήταν υποψήφια στην 10η τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΝΣΟΛΑΣ

ΓΓ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΒΙΚΥ ΛΟΙΖΟΥ


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top