Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η φετινή World Travel Market London θα γίνει 2-4 Νοεμβρίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Αύγουστος 2020, 16:32

Εκτός από την έκθεση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 2-4 Νοεμβρίου στο ExCeL του Λονδίνου, η WTM θα πραγματοποιήσει επίσης μια διαδικτυακή εκδήλωση WTM στις 10-11 Νοεμβρίου για να 'αγκαλιάσει' τους επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο, ειδικά εκείνους που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή εκδήλωση λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών.


Οι διοργανωτές της World Travel Market του Λονδίνου επιμένουν ότι η εκδήλωση του Νοεμβρίου στη βρετανική πρωτεύουσα θα γίνει, με λιγότερους συμμετέχοντες και ενισχυμένα τα μέτρα κοινωνικής απόστασης.

Καθώς η ταξιδιωτική βιομηχανία προσπαθεί να επανεκκινήσει μετά το παγκόσμιο lockdown λόγω του COVID-19, το θέμα της φετινής έκθεσης είναι “Recover, Rebuild and Innovate”.

Οι κανόνες κοινωνικής απόστασης και υγιεινής φέρνουν και τα ανάλογα μέτρα. Οι διάδρομοι θα είναι ευρύτεροι και θα λειτουργεί μονόδρομο σύστημα. Θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικές πληρωμές και όλα τα τρόφιμα θα είναι προσυσκευασμένα.

Οι διοργανωτές δήλωσαν ότι ήδη 200 ​​εκθέτες έχουν εγγραφεί για να παρευρεθούν.

Θα υπάρξει μια αυστηρότερη διαδικασία ελέγχου για το WTM Buyers’ Club, ενώ οι εκδηλώσεις του “Speed Networking” έχουν αναδιαμορφωθεί για να τηρούνται τα μέτρα κοινωνικής απόστασης.

Εκτός από την έκθεση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 2-4 Νοεμβρίου στο ExCeL του Λονδίνου, η WTM θα πραγματοποιήσει επίσης μια διαδικτυακή εκδήλωση WTM την επόμενη εβδομάδα. Η WTM Virtual θα πραγματοποιηθεί στις 10-11 Νοεμβρίου 2020 για να “αγκαλιάσει” τους επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο, ειδικά εκείνους που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τη ζωντανή εκδήλωση λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών. Επιπλέον, η τεχνολογική εκδήλωση του WTM, το συνέδριο “Travel Forward”, που θα πραγματοποιηθεί στο WTM London, θα είναι ελεύθερο για συμμετοχή φέτος. Το φετινό του είναι “Resilience, Innovation and Response” και θα επικεντρωθεί στη βοήθεια των ταξιδιωτικών εταιρειών, από όλο τον κόσμο, ώστε να κατευθυνθούν προς μια πορεία ανάκαμψης μετά τον COVID-19. Το συνέδριο Travel Forward θα είναι επίσης μέρος της WTM Virtual.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top