Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυναμική παρουσία του ΕΟΤ στην έκθεση EIBTM

Δυναμική παρουσία του ΕΟΤ στην έκθεση EIBTM

Η EIBTM (European Incentive, Business Travel & Meetings Exhibition) μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς επαγγελματικές εκθέσεις στο χώρο των meetings και incentives, διοργανώνεται εφέτος για 15η συνεχή χρονιά στο Palexpo […]

Η EIBTM<.> (European Incentive, Business Travel & Meetings Exhibition) μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς επαγγελματικές εκθέσεις στο χώρο των meetings και incentives, διοργανώνεται<...> εφέτος για 15η συνεχή χρονιά στο Palexpo της Γενεύης από 21 έως 23 Μαΐου.

Σκοπός της έκθεσης είναι να φέρει σε επαφή με τους εκθέτες, επισκέπτες οι οποίοι είτε είναι άμεσα υπεύθυνοι, είτε επηρεάζουν τη λήψη αποφάσεων στις εταιρίες τους σε τομείς όπως η διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων και business meetings όπως επίσης και σε θέματα corporate travel, incentive trips, στη διοργάνωση εκδηλώσεων, στην εισαγωγή νέων προϊόντων στις αγορές κλπ.

Το 2001 αποτέλεσε χρονιά ρεκόρ για την έκθεση αυτή η οποία συγκέντρωσε 5.950 επισκέπτες από διάφορες χώρες, αλλά και εξέχουσες διεθνείς προσωπικότητες από το χώρο του τουρισμού, της πολιτικής αλλά και των επιχειρήσεων, παρουσιάζοντας μία αύξηση 6% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Ο ΕΟΤ πρόκειται να συμμετάσχει εφέτος στην ΕΙΒΤΜ με μεγαλύτερο περίπτερο καθώς και με μεγαλύτερο αριθμό συνεκθετών από κάθε άλλη φορά. Κι αυτό γιατί μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση το 2001 και λόγω του νέου συστήματος παρουσιάσεων που εφάρμοσε ο ΕΟΤ, το οποίο αξιοποιεί στον μέγιστο βαθμό την παρουσία αλλά και τον χρόνο παραμονής των buyer groups, μέσα στο περίπτερό του, το ενδιαφέρον των ελληνικών επιχειρήσεων για την ΕΙΒΤΜ 2002 ήταν ιδιαίτερα αυξημένο. Κατά συνέπεια οι συνεκθέτες θα είναι 20 αντί 11 του 2001.

Το περίπτερο του ΕΟΤ θα έχει μέγεθος 265τ.μ, τοποθετημένο κεντρικότερη θέση και με αναβαθμισμένη κατασκευή, αποτελούμενο από δύο επιμέρους νησίδες οι οποίες θα συνδέονται μεταξύ τους με γέφυρα-αψίδα. Στο εσωτερικό του περιπτέρου θα υπάρχει αίθουσα παρουσιάσεων και μπαρ. Η κατασκευή θα είναι αρκετά φωτεινή διακοσμημένη με φωτιζόμενες διαφάνειες συνεκθετών και διαφάνειες από την φετινή διαφημιστική καμπάνια της Ελλάδας στο εξωτερικό

Στην εναρκτήρια τελετή της έκθεσης θα απευθύνει χαιρετισμό ο Hans Dietrich Genser, o πρώην Υπουργός Εξωτερικών Γερμανίας με τη μεγαλύτερη θητεία κατά τον 20ο αιώνα στην Ευρώπη. Άλλες σημαίνουσες προσωπικότητες που θα παρευρεθούν είναι ο Chr.Mutschlechner, Πρόεδρος του EFCT, (European Federation of Conference Towns ), James Provan ο Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Αναμένεται επίσης η ηγεσία των υπουργείων αρμοδίων για τον τουρισμό των χωρών της Γερμανίας, Σουηδίας και Μάλτας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το μέγιστο ενδιαφέρον του ΕΟΤ για τον συνεδριακό τουρισμό και τον τουρισμό ταξιδίων incentive, αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου του ΕΟΤ στην Ελβετία. Παράλληλα με την ήδη ανεπτυγμένη στο είδος αυτό ιδιωτική πρωτοβουλία και τις προσπάθειες της ΗΕLEXPO, σταθερά βήματα κάνει και ο ΕΟΤ με τη δημιουργία Γραφείου Συνεδρίων στη Αγγλία, προκήρυξη διαγωνισμού για την κατασκευή συνεδριακού κέντρου στην Αθήνα αλλά και τη στήριξη των συνεδριακών κέντρων σε τουριστικά ανεπτυγμένες περιοχές.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024