Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

Νέος αναπλ. γενικός γραμματέας του ΕΟΤ ο Κωνσταντίνος Ζήκος

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Αύγουστος 2020, 15:18

Τα τελευταία χρόνια κατέχει ηγετική θέση στην εταιρεία HotelBrain, η οποία αποτελεί τον Ομιλο που διαχειρίζεται και εκμεταλλεύεται τον μεγαλύτερο σε αριθμό ξενοδοχείων στην Ελλάδα.


Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης επέλεξε τον κ. Κωνσταντίνο Ζήκο στη θέση του αναπλ. γενικού γραμματέα. Υπενθυμίζεται ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Ζήκος ανέλαβε καθήκοντα μέλους στο ΔΣ του ΕΟΤ, για να περάσει άμεσα στη νέα του θέση.

Ο νέος αναπλ. γενικός γραμματέας του Οργανισμού ξεκίνησε το 2009 στον δημόσιο τομέα ως νομικός συνεργάτης του υφυπουργού Τουρισμού και για 6 συνεχή χρόνια ανέλαβε υψηλές θέσεις ευθύνης στον ΕΟΤ, η δε αποτελεσματικότητα του οδήγησε στο να διατηρηθεί  σ‘αυτές από όλους τους μετέπειτα υπουργούς Τουρισμού. Διατέλεσε μεταξύ άλλων πρόεδρος και αναπλ. γενικός γραμματέας ΕΟΤ, συνεργάτης στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, νομικός συνεργάτης υπουργών Τουρισμού, Δήμων κ.ά.  

Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με τον ιδιωτικό τομέα και κατέχει ηγετική θέση στην εταιρεία HotelBrain, η οποία παρουσιάζει εξέλιξη, αποτελώντας πλέον τον Ομιλο που διαχειρίζεται και εκμεταλλεύεται τον μεγαλύτερο σε αριθμό ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top