Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέος αναπλ. γενικός γραμματέας του ΕΟΤ ο Κωνσταντίνος Ζήκος
Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

Νέος αναπλ. γενικός γραμματέας του ΕΟΤ ο Κωνσταντίνος Ζήκος

Τα τελευταία χρόνια κατέχει ηγετική θέση στην εταιρεία HotelBrain, η οποία αποτελεί τον Ομιλο που διαχειρίζεται και εκμεταλλεύεται τον μεγαλύτερο σε αριθμό ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης επέλεξε τον κ. Κωνσταντίνο Ζήκο στη θέση του αναπλ. γενικού γραμματέα. Υπενθυμίζεται ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Ζήκος ανέλαβε καθήκοντα μέλους στο ΔΣ του ΕΟΤ, για να περάσει άμεσα στη νέα του θέση.

Ο νέος αναπλ. γενικός γραμματέας του Οργανισμού ξεκίνησε το 2009 στον δημόσιο τομέα ως νομικός συνεργάτης του υφυπουργού Τουρισμού και για 6 συνεχή χρόνια ανέλαβε υψηλές θέσεις ευθύνης στον ΕΟΤ, η δε αποτελεσματικότητα του οδήγησε στο να διατηρηθεί  σ’αυτές από όλους τους μετέπειτα υπουργούς Τουρισμού. Διατέλεσε μεταξύ άλλων πρόεδρος και αναπλ. γενικός γραμματέας ΕΟΤ, συνεργάτης στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, νομικός συνεργάτης υπουργών Τουρισμού, Δήμων κ.ά.  

Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με τον ιδιωτικό τομέα και κατέχει ηγετική θέση στην εταιρεία HotelBrain, η οποία παρουσιάζει εξέλιξη, αποτελώντας πλέον τον Ομιλο που διαχειρίζεται και εκμεταλλεύεται τον μεγαλύτερο σε αριθμό ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024