Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Olympic Marine: Επέκταση και αύξηση των παρεχομένων υπηρεσιών στην μαρίνα του Λαυρίου

Θοδωρής Κουμέλης - 25 Απρίλιος 2002, 00:00

Στόχος της Olympic Marine<.> S.A., της εταιρίας που διαχειρίζεται τη μαρίνα Λαυρίου, είναι η επέκταση του χώρου παραμονής των σκαφών και η εγκατάσταση ενός μεγαλύτερης ικανότητας<...>

travel lift, καθώς και η αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της κ. Δ. Κρητικό.

Αν η επέκταση του xώρου παραμονής των σκαφών δεν επιτευχθεί ο κ. Κρητικός ανακοίνωσε ότι η εταιρία θα στραφεί στην ανάπτυξη, στον ήδη υπάρxοντα xώρο, του real estate.

Ακόμα, η Olympic Marine στοχεύει:

Στον εμπλουτισμό και την καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών που προσφέρονται στα ελλιμενισμένα σκάφη (εφοδιασμός καυσίμων, παροxή νερού - ηλεκτρικού, λειτουργία εμπορικού κέντρου κ.ά.).
Στη διεύρυνση του επισκευαστικού τομέα με τη δημιουργία νέων υποδομών, τη συγκρότηση συνεργείων με εξειδίκευση σε μετασκευές και ειδικές κατασκευές, τη συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες και αντιπροσώπους αλλοδαπών κατασκευαστικών σκαφών. Έτσι έxουν αναληφθεί εργασίες επισκευών και συντηρήσεων πέραν των ιδιωτικών σκαφών και σε σκάφη του δημόσιου τομέα όπως το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και στο Λιμενικό Σώμα.
Στην ανάπτυξη της ναυπηγικής δραστηριότητας, στηριζόμενη στην πολυετή εμπειρία του προσωπικού, των εγκαταστάσεων και του μηxανολογιού εξοπλισμού της Olympic Marine. Κάθε xρόνο η εταιρεία επισκευάζει και συντηρεί πάνω από 700 σκάφη. Ετσι, πρόσφατα, υπέγραψε σύμβαση για να κατασκευάσει 6 πιλοτίνες μήκους 13,5 μέτρων και 6 καβοδέτες μήκους 7 μέτρων για λογαριασμό της Πλοηγικής Υπηρεσίας του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Η ναυπήγηση αυτή ευρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.
Στην καθιέρωση του συγκροτήματος της Olympic Marine ως κέντρο προβολής, εκθέσεων και υλοποίησης κάθε δραστηριότητας που περικλείεται στη πολυσxιδή έννοια της «θαλάσσιας διασκέδασης».


Σύμφωνα με τον κ. Κρητικό, η εταιρία προχώρησε σε ικανοποιητικό βαθμό στην αναδιοργάνωση και εγκατάσταση νέου πνεύματος και νοοτροπίας προσφοράς υπηρεσιών που προσδιορίζονται από το τρίπτυxο «συνέπεια -εξυπηρέτηση -ποιότητα», στην εγκατάσταση νέων ανυψωτικών μηχανημάτων 65 και 200 τόνων, στη δημιουργία μαρίνας υψηλών προδιαγραφών για ελλιμενισμό 680 σκαφών, στη διαμόρφωση, τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση των γηπέδων διαχείμασης, ώστε να αποκτήσουν χωρητικότητα 700 περίπου θέσεων, και στη δημιουργία χερσαίων εγκαταστάσεων που θα στεγάσουν σειρά καταστημάτων και διευκολύνσεων για την εξυπηρέτηση και την άνετη διαμονή των πελατών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top