Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Jet2 ξαναπετά προς Κύπρο από τις 17 Αυγούστου
Αεροπορικές εταιρείες

Η Jet2 ξαναπετά προς Κύπρο από τις 17 Αυγούστου

Η εταιρεία διαθέτει σχεδόν 40.000 θέσεις προς πώληση για τη Λάρνακα αυτό το καλοκαίρι, με πτήσεις που αναχωρούν από οκτώ αεροδρόμια – Birmingham, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, Stansted, Manchester και Newcastle.

Η Jet2 ξαναρχίζει το πτητικό της πρόγραμμα της Κύπρου την επόμενη εβδομάδα, με πτήσεις προς Λάρνακα στις 17 Αυγούστου.

Η εταιρεία διαθέτει σχεδόν 40.000 θέσεις προς πώληση για τη Λάρνακα αυτό το καλοκαίρι, με πτήσεις που αναχωρούν από οκτώ βρετανικές βάσεις – Birmingham, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, Stansted, Manchester και Newcastle.

Οι πτήσεις προς Πάφο θα ξεκινήσουν στις 18 Αυγούστου, με 45.000 θέσεις προς πώληση, από τα ίδια οκτώ σημεία αναχώρησης. Θα είναι η πρώτη φορά που η Jet2 πετά στην Κύπρο από τον περασμένο Μάρτιο.

Ο βρετανικός αερομεταφορέας χαμηλού κόστους ξαναρχίζει το πρόγραμμά του παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να πείσει τους κυβερνητικούς αξιωματούχους της Κύπρου να χαλαρώσουν τις προϋποθέσεις εισόδου για τους τουρίστες του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι συζητήσεις είχαν πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, καθώς η αεροπορική εταιρεία προσπάθησε να άρει τους περιορισμούς εισόδου, οι οποίοι τέθηκαν σε ισχύ την 1η Αυγούστου. Από εκείνη την ημερομηνία, το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στην κατηγορία C, που σημαίνει ότι απαγορεύεται η είσοδος ατόμων στην Κύπρο εάν βρίσκονταν στο Ηνωμένο Βασίλειο τις τελευταίες 14 ημέρες, απο την κατηγορία B, που σημαίνει ότι επιτρέπεται στους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου να εισέλθουν στη χώρα.

Ωστόσο, οι πελάτες που κάνουν κράτηση για διακοπές στην Κύπρο εξακολουθούν να υποχρεούνται να παρουσιάζουν ένα αρνητικό τεστ COVID-19 κατά την άφιξή τους, το οποίο θα έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών πριν από το ταξίδι τους. Η Jet2 ανάφερει ότι οι επιβάτες θα πρέπει να ελέγχουν τακτικά τις ταξιδιωτικές οδηγίες που δίνει το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών για το ταξίδι τους στην Κύπρο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2, Steve Heapy, δήλωσε: “Βλέποντας την υπάρχουσα  ζήτηση είναι σαφές πόσο πολύ ανυπομονούν οι πελάτες μας για τις διακοπές τους στην ηλιόλουστη Κύπρο”.

Ο αναπλ. υπουργός Τουρισμού της Κύπρου, κ. Σάββας Περδίος, είπε: “Η Jet2.com και η Jet2holidays είναι από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες μας και είμαστε περισσότερο από πρόθυμοι να υποδεχτούμε και πάλι τους πελάτες τουςς στην Κύπρο. Θα θέλαμε να ευχηθούμε στις Jet2.com και Jet2holidays κάθε επιτυχία και να καλωσορίσουμε θερμά όλους τους πελάτες τους“.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024