Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Η Ρωσία ξεκινά πτήσεις στην Τουρκία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Αύγουστος 2020, 14:20

Η Ρωσία ανακοίνωσε την επανέναρξη αεροπορικών ταξιδιών από επιλεγμένα ρωσικά αεροδρόμια σε αρκετούς τουρκικούς προορισμούς.


Η Ρωσία ανακοίνωσε την επανέναρξη αεροπορικών ταξιδιών από επιλεγμένα ρωσικά αεροδρόμια σε αρκετούς τουρκικούς προορισμούς. Η εναέρια κυκλοφορία των επιβατών μεταξύ δύο χωρών είχε σταματήσει από τότε που η Ρωσία και η Τουρκία επέβαλαν περιορισμούς στα σύνορα λόγω πανδημίας COVID-19. Σημειώνεται ότι ακόμα η Ελλάδα δε βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες που έχουν αεροπορική σύνδεση με τη Ρωσία για τουριστικούς σκοπούς. Από τις 4 Ιουλίου γίνονται ορισμένες πτήσεις όχι όμως τουριστικού σκοπού με την Aeroflot και την Aegean.

Η πρώτη πτήση από τη Μόσχα προς την Αττάλεια απογειώθηκε αργά την Κυριακή, από την αεροπορική εταιρεία Rossiya. Το Boeing 747 γέμισε με χωρητικότητα 100% και πωλήθηκαν και τα 522 εισιτήρια.

Μεταξύ των πόλεων που ξεκίνησαν οι πτήσεις είναι  η Αττάλεια, το Μποντρούμ και το Νταλαμάν, ενώ από πλευράς της Ρωσίας οι πτήσεις πετούν από τη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη και το Ροστόφ Ον Ντον.

Λόγω της πανδημίας του covid19, η Ρωσία περιόρισε τις διεθνείς πτήσεις από την 1η Φεβρουαρίου, ενώ στις 27 Μαρτίου όλες οι πτήσεις στο εξωτερικό σταμάτησαν με εξαίρεση τον επαναπατρισμό. Την 1η Αυγούστου, η Ρωσία ξεκίνησε ξανά τις πτήσεις με το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τανζανία και την Τουρκία, ενώ στις 15 Αυγούστου, θα ξεκινήσουν πτήσεις μεταξύ Ρωσίας και Ελβετίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top