Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Ρωσία ξεκινά πτήσεις στην Τουρκία
Αερομεταφορές

Η Ρωσία ξεκινά πτήσεις στην Τουρκία

Η Ρωσία ανακοίνωσε την επανέναρξη αεροπορικών ταξιδιών από επιλεγμένα ρωσικά αεροδρόμια σε αρκετούς τουρκικούς προορισμούς.

Η Ρωσία ανακοίνωσε την επανέναρξη αεροπορικών ταξιδιών από επιλεγμένα ρωσικά αεροδρόμια σε αρκετούς τουρκικούς προορισμούς. Η εναέρια κυκλοφορία των επιβατών μεταξύ δύο χωρών είχε σταματήσει από τότε που η Ρωσία και η Τουρκία επέβαλαν περιορισμούς στα σύνορα λόγω πανδημίας COVID-19. Σημειώνεται ότι ακόμα η Ελλάδα δε βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες που έχουν αεροπορική σύνδεση με τη Ρωσία για τουριστικούς σκοπούς. Από τις 4 Ιουλίου γίνονται ορισμένες πτήσεις όχι όμως τουριστικού σκοπού με την Aeroflot και την Aegean.

Η πρώτη πτήση από τη Μόσχα προς την Αττάλεια απογειώθηκε αργά την Κυριακή, από την αεροπορική εταιρεία Rossiya. Το Boeing 747 γέμισε με χωρητικότητα 100% και πωλήθηκαν και τα 522 εισιτήρια.

Μεταξύ των πόλεων που ξεκίνησαν οι πτήσεις είναι  η Αττάλεια, το Μποντρούμ και το Νταλαμάν, ενώ από πλευράς της Ρωσίας οι πτήσεις πετούν από τη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη και το Ροστόφ Ον Ντον.

Λόγω της πανδημίας του covid19, η Ρωσία περιόρισε τις διεθνείς πτήσεις από την 1η Φεβρουαρίου, ενώ στις 27 Μαρτίου όλες οι πτήσεις στο εξωτερικό σταμάτησαν με εξαίρεση τον επαναπατρισμό. Την 1η Αυγούστου, η Ρωσία ξεκίνησε ξανά τις πτήσεις με το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τανζανία και την Τουρκία, ενώ στις 15 Αυγούστου, θα ξεκινήσουν πτήσεις μεταξύ Ρωσίας και Ελβετίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024