Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Νέα ταξιδιωτική οδηγία της Γερμανίας για αποφυγή Μαδρίτης και Βασκονίας λόγω COVID-19

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Αύγουστος 2020, 09:48

Οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν από αυτές τις περιοχές θα πρέπει στο εξής να μπαίνουν σε καραντίνα στη Γερμανία, εκτός αν έχουν να επιδείξουν αρνητικό τεστ στον κορωνοϊό.


Η Γερμανία επέκτεινε χθες την ταξιδιωτική της οδηγία για την Ισπανία, χαρακτηρίζοντας ζώνες κινδύνου τη Μαδρίτη και τη Χώρα των Βάσκων, λόγω της νέας αύξησης των κρουσμάτων COVID-19, σύμφωνα με το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Ιουλίου το Βερολίνο είχε χαρακτηρίσει ζώνες κινδύνου την Αραγονία, την Καταλονία και τη Ναβάρα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν από αυτές τις περιοχές θα πρέπει στο εξής να μπαίνουν σε καραντίνα στη Γερμανία, εκτός αν έχουν να επιδείξουν αρνητικό τεστ στον κορωνοϊό. Όλοι όσοι επιστρέφουν από περιοχές κινδύνου, δηλαδή εκείνες όπου καταγράφονται περισσότερα από 50 κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμού σε διάστημα επτά ημερών είναι υποχρεωμένοι πλέον να υποβάλλονται σε τεστ στα σύνορα. Τα τεστ είναι δωρεάν και μπορούν να τα κάνουν, αν το επιθυμούν, και οι ταξιδιώτες από άλλες, πιο ασφαλείς χώρες.

Στα τέλη Ιουλίου και η Βρετανία είχε επιβάλει υποχρεωτική καραντίνα δύο εβδομάδων σε όσους επιστρέφουν από την Ισπανία.Στη φωτογραφία, η Puerta del Sol στη Μαδρίτη.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top